上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-22 12:16 發表 查看引用來源

查實阿星從來都唔準備,因為阿星冇龍師兄咁fit又咁識調情呀。所以阿星都係以不變應萬變,返工就去返工,做完嘢就趁人少少嘅時候去酒吧度飲兩杯,人一多就走人。如果遇到一兩個嚟飲嘢嘅女仔,就同佢傾偈呃下酒飲,講到咁上下俾 ...
好有趣喎,我好少一個人飲野,咖啡可能會,我好多時都係朋友叫我去我先會去飲野。
因為時間許可,我會去做運動,尋日我約左教練Sparring,頂佢,佢真係堅好揪,我俾佢踢到飛起.......

但唔好以為咁樣無得著,真係試過有女仔走黎問一齊學得唔得架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-22 20:16 發表 查看引用來源

哈,講開一齊練,阿星遇到嘅,最多係女士走埋嚟,問可唔可以請佢飲杯嘢,通常阿星會咁答:「如果你請阿星飲杯嘢,阿星都或者會考慮請你嘅。」一般情況底下,女士都會知難而退,呢招萬試萬靈😬 ...
HAHA.....講真喎,如果唔係我一個人,係一班人,我通常都會俾我班fds去馬先,我一定係最後果位。
一班人一齊,我真係唔太主動去同D唔熟既人玩,即我係好老土果種,我唔想被女生誤會我有咩意思,當然我好知道,出得黎玩,諗咁多做咩,手快有手慢無啦,但正正因為咁,我反而鐘意睇戲先。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-5-22 22:59 發表 查看引用來源
上嚟say 個hi 先!
say個hi,但人就bye,咁唔得架喎師妹。
黎緊星期5係假期,快D講有咩玩先??HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-23 13:40 發表 查看引用來源

其實阿星都唔係特別健談嘅人,雖然個個都以為阿星好外向好多嘢講好多活動,不過阿星其實係內向型,喜歡自己去做,同埋平時唔多出聲。

多嘢講係因為工作需要,要演講,要主導開會,或者要帶領同事去做嘢,但其實阿星喺人多嘅時候就 ...
直情啦,男人傾野,幾個已經夠,太多人,又係講唔到野。
同女生傾,最好就係一對一啦,往往先有出人意表既事發生嘛。
我記得以前,個女生本身都幾正,身材堅好,健身跳舞樣樣齊,係網上識左好耐,果晚就搵我出黎傾,原先諗住食飯傾計,佢一早講左飲酒唔叻嘛,點知果晚佢又主動飲酒,佢就變得咩慘野都呻嘞,點知傾傾下先知佢條仔偷食。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-23 18:10 發表 查看引用來源
咁有冇搵你幫佢報復?😬
有......
因為佢講佢男友衰嘛,我當然懷疑問題係佢度,要同佢check check啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-23 18:55 發表 查看引用來源

要撬開女仔把口要啲技巧嘅,女仔要肯講,都要啲時間先得。起碼個女仔會肯對龍師兄開口先啦。有個問題令阿星非常之好奇,就係既然個女人樣靚身材正佢男朋友都出去偷食,咁個女仔就應該喺平時嘅行為上有啲嘢令到個男仔要出去 ...
佢條仔係賤賤地男黎既,即有女就食果種啦,咁個女仔以為自己已好正,亦好乖巧,令男人收心養性嘛,個女仔真係好勤力既,返工之餘又運動又跳舞,仲識整野食,但條仔應該係唔忍口,個女點好都無咩用,而且聽講條仔好Q大男人,所以個女做晒野都係令唔到佢一條心。
好似好典型既case,但聽完就真係覺條友唔珍惜個女生既。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-5-24 02:09 發表 查看引用來源

係呀!冇計啦,又冇人約、請我食飯

唯有好努力工作搵兩餐飯錢咁啦!係忙啲嘅…
我唔信師妹搵黎係食飯用,而家女生好多都唔食野,只會買野獎自己用。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 15:25 發表 查看引用來源
咁個結論係乜嘢?😬
個結論係佢應該無咩問題,只係好多野唔識遮,要慢慢教遮,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 15:34 發表 查看引用來源

個個女人都希望自己係男人嘅最後一個女主角,之但係世事又豈能盡如人意呢?既然係咁,就真係要揾個好男人嚟證明下自己真係正斗先得😬
事實我都見唔少好女仔係戇居居唔知點做。
即呢個世界好多壞男人鐘意搵乖乖女拍拖架嘛,貪既野有好多啦下,咁得左手,個男人係咩都放入口食既,自然就繼續出去搵食,而女既本身乖乖地,係因為呢條友先"中"個頭埋去,相處耐左,條仔原來無料仲要大男人,個女既幾俾心機改變自己都好,條友都係衰衰格,係呢咁舊既劇情,當你親身見住,多多少少會為個女仔唔抵架。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 16:34 發表 查看引用來源
咁辛苦你啦!又要幫人教女!😬
咁之後有冇再教多幾次?😉
當年既劇情...... 其實....十分之老土,同佢係網上識,個女其實like我先,但我果時正值齋戒期,拒絕左佢,佢無耐就同呢條友仔一齊,一齊時都好地地,我仲同佢間唔中有傾有講,係後黎個女生有一次同我呻,講佢唔開心,原來條友扮紳士卻又非常衰衰格,咁........ 就好似前言發生左既事咁囉,之後仲有無??其實有架,因為....... 小弟既技巧都唔係浪得虛名架嘛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆