上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 16:41 發表 查看引用來源
師兄咁勁,一般乖乖女點抗拒呀!😬
咁佢條仔冇train下佢咩?😉
我唔勁,但其實個女生係正野黎,佢副偈真心一流,而且佢好鬼聽話,做咩都肯,性感內衣玩制服,仲會買之前問我邊件好睇,我果時聽完都心火盛~~~~但因為當初拒絕左無一齊就無計,當然後黎佢條仔衰,佢先再搵我傾心事,事後我都應承佢唔好俾佢條仔知,佢講如果條仔知就不得了。

條仔好似其實唔係好得,但好鐘意人讚佢勁,佢鐘意周圍識女仔架,詳細我都唔太清楚了。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 17:15 發表 查看引用來源

某錯,所以都係要好好咁喺床上鼓勵下佢,等佢開心下先得😬
HAHA....... 鼓勵仲要唔止一次下嘛??
但咁樣食,心情好似有少少複雜......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 17:54 發表 查看引用來源
咁你肯定勁過佢條仔啦!副偈又正,又聽話,又係乖乖女真係好吸引!😬
HAHA...... 係架,呢D係唔係叫二次機會呢,即一開始拒絕左,雖然知佢好正,以為就朋友算,點知機會再臨,仲要最衰係唔俾佢條仔知,但男人都有個低能問題好鐘意問,就係佢勁定自己勁。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 18:12 發表 查看引用來源

係,一次鼓勵一定唔夠,點都要嚟多幾次先至有好好嘅效果。

正如龍師兄所講,咁樣食,心情一定複雜,你唔係去代替果位男士,但係感覺上好似替代品玩具熊按摩棒,喺佢需要嘅時候去填補佢嘅心靈空虛。

所以話,練好啲副偈,用嚟填補呢 ...
HAHA,講真,我完全無代替果條友仔既諗法,只係諗個女仔咁正,呢D街街都食第2D女,個女仔問佢佢又唔認,其實女人係會知男人講真定假話。
及後我覺得個女都有少少好勝既,因為佢健身有成果好定買性感衫好,都有影相我睇,頂佢,咁正既body加件性感衫,點會唔想推爆佢,事後我覺得有少少認為佢嬲我當初唔揀佢。

而家就知嘞,練好副body,應不時之性......需要囉。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 18:21 發表 查看引用來源
咁佢有冇話邊個勁啲?😬
HAHA......唔好意思,我無問。
但我記得果期佢搵我係咁開餐,我推斷我應該唔差掛
個女既可以好日都唔同條仔食,又或唔食好耐都得,都知帽事啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 19:05 發表 查看引用來源

唔開心嘅女人多如繁星,只要女人愛錫自己,幾時都好有市場。

哎,越講越遠添。總而言之,一個男人談吐有深度,食嘢有節制,總係會有機會識到好女人嘅😬 ...
都係,其實我後黎都有同個女仔講,對自己好,除左真係對自己好,情感上都可以揀另一個。但佢好似又慣左呢條仔,即女人係好有趣既動物,有D地方,佢地會選擇唔變,儘管果條友甩皮甩骨,HAHA.....

係,男人呢~~~~就要keep好自己,我總感覺,上左40,男人好似衰老得比女人快,所以男人真係要keep。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 19:21 發表 查看引用來源

所以阿星係老得特別快嘅😬
係因為師兄密密送,密密出征下嘛?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-5-25 01:09 發表 查看引用來源

我大食吖嘛
嘩,嗱,妳而家跌張相,再講,我很大食,但我很溫柔,真係會爆PM架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-5-25 02:37 發表 查看引用來源

龍兄梗係勁過果條仔啦,佢都話個女仔like 佢先呀!
我有留心睇文㗎😬😬😬😬
其實果時我應該都算最壞既moment,食唔晒.......
諗住將佢定位為朋友,即唔想個個都要放入口架嘛,點知佢條仔原來係咁衰格,唔出手都唔得啦即係......

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-5-25 02:39 發表 查看引用來源

所以d 人成日講,機會係留比有準備嘅人囉!
HAHA...... 我而家準備既野,係為自己既多,增值自己幾時都好既,而且往往有好有趣既遭遇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆