上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-5-25 02:45 發表 查看引用來源

星期五假期上嚟撐你個場
係咪夠friend 先?
師妹,今日先星期4,妳去左邊度威先??嘿嘿......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 08:34 發表 查看引用來源
不過有時由個女仔自己親口講,對男人係咁大讚賞,男嘅都會落力啲!😬
男人既世界,師兄明架啦。
當年個女生千叮萬囑唔止上床,連我地有聯絡都要扮無,我就知其實佢心底又仲想同個男既一齊,咁你講佢究竟係因為個男既衰格,所以佢搵我黎平衡心理,定還是搵得我咁密係另一原因,其實我又無問。

其實我唔係每樣都問得好白既人,但女生既行為往往比說話更坦白。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 10:33 發表 查看引用來源
如果佢唔係咁正,你都唔會啦!😬
如果有個女仔會send唔著衫既健身成果相,又會買咩性感內衣都影俾你,師兄,呢個世界,無幾多個男人忍到.......

星期4 -- 無思分享。

男女,幾時都係一樣好有趣既互動關係。
而家打拳,開始漸漸上手,同教練有來有往,以前Sparring好快俾佢放乾,最近都開始可以打足3 round,(打3 round係香港標準,但我仲未撐到5 round,聽佢講,係泰國,打5 round係家常便飯。 ) 唔講笑,我當成就解鎖,Sparring 足round數,係體能,技巧,耐力同集中力既大挑戰。我唔係有被虐基因,但我叫佢當我準備出賽咁練只不過全數份量打個discount,

同教練熟,開始傾多左野,佢有女友,香港人,聽佢講都好打得,只係無參賽。但個衰仔會成日分享女學員同佢單對單練拳既片我睇,原來女學生好鐘意拍片,因為事後可以檢討下個姿勢做得好唔好,因為個姿勢好,出果野會出得好順,出既力亦係最好最應既,HAHA...... 我講緊打拳呀下。

最近熟,個衰仔影我相,我問佢做咩,佢講我大隻左,要俾師傅睇我進度,我問佢,唔係..... 俾佢既女學生睇掛,佢係度笑笑口,大家熟,玩野係必然。
記得有次同佢Sparring完飲水時,係樓下街度佢見到4個女生行,好大聲叫: my girlfd,我行埋去望問邊個,但佢即時走開,我回唔過神黎,果4個女生同時回頭向上望住我,我走唔切而果刻我就同時同4個女生對望,果下我先知道被人玩,仲大家一齊笑,但係尷尬既笑。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 10:41 發表 查看引用來源

冇冇冇,搞到阿星好似外賣速遞員,放喺門口就走人咁,密密出…………征添😬
師兄,做男人,千萬唔好門口就派奶,好大鑊架。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 10:43 發表 查看引用來源
你好過佢男友,點解唔同男友分手同你一齊?
當時我都唔止一個,佢點會同我一齊。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 10:44 發表 查看引用來源
咁佢睇來一早就想比你食!😬
其實女人都會好勝,其實佢心底多多少少有D唔甘心我唔揀佢而揀左其他人,而佢揀果個又咁衰,我事後有咁認為。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 10:54 發表 查看引用來源

阿星排隊先,睇下有幾多人,會唔會創健力士世界紀錄呢?😬
麻煩我放兩蚊,跟隊。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 11:10 發表 查看引用來源
咁都唔出奇,話晒keep到咁正,咁都唔揀佢!😂
係,但呢D關係其實要好小心,佢本身個底想簡簡單單,但原來乖乖地係唔得架。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 11:11 發表 查看引用來源
佢又知?
我有講架嘛,做咩唔知喎。
咁最初拒絕佢時係有講架嘛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆