上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-15 18:06 發表 查看引用來源

其實好多女仔短頭髮都好好睇,又清爽又自然,仲好好摸添。
https://imgur.com/a/b23pDvG

至於打得,身材又好,又靚嘅女仔真係令人甘心俾佢質兩嘢都唔會抱怨㗎;仲會想佢打多幾下,乘機攬下添。
https://imgur.com/a/IpxGRSA

...
如果呢D相係師兄既私人相簿AI化,師兄就真係好多珍品喎,HAHA.......
短髮既女友我又唔係好多,始終好多女仔都長頭髮係真既,而身材好又打得既女仔,而家真係唔少,仲有樣添,可能外國易D,我教練個場,好多韓日妹去練,夏天嘛,佢地要keep fit, 打boxing真係啱晒。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-15 19:58 發表 查看引用來源
我试试看了,还是不可以咧。。。他写这个错误信息“附件文件無法保存到服務器,可能是目錄屬性設置問題,請與管理員聯繫。”
係,其實我放圖,都係網上相簿放好後再駁條link,妳可以試下咁樣,如果唔得,又需要幫手,妳先搵我。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-16 11:25 發表 查看引用來源

好多女仔打拳又靚又好身形,以前阿星都被朋友捉去拳館度睇佢練拳。只可以話要彈嘅地方越彈越起勁,應有嘅曲線越睇越好睇,對男人嘅心臟震撼越嚟越激烈😬 ...
HAHA,無錯,應彈起則彈起,泰拳,拳腳膝肘埋身技樣樣都要用到,認真打真係會全身濕晒。
女仔打就更好睇,我都問教練我可唔可以去做助教幫下手,佢答當然可以,我想就得,但被人打喎,HAHA........講真,大家既眼神係: 你懂的~~~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-16 11:28 發表 查看引用來源
咁算唔算係暗示?咁有冇發展?😬
師兄,如果咁都算,教練日日唔同女都似,HAHA.....
而且真係練果D女仔,索既都有男友,真係得少數係齋期黎練架,我識既係,星師兄果D唔知,HAHA.....

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-16 12:44 發表 查看引用來源
有仔都可以偷食架嘛!😬
HAHA.....有仔都可以偷食,仲好多會咁添,但係果度做,即我係教練,我就唔會囉~~~~
點解?日日有唔同靚女交手既機會,比揀梗一件仲好啦。
同埋幾熱血架,當中有人出賽,大家都會好氣氛左,其實又唔會諗太多呢D野。死火,可能係我少諗遮......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-16 13:42 發表 查看引用來源

始終有助教都係有好多女仔深情咁望住嘅,正如龍師兄之前講,操得fit嘅女仔,床上都好操得,佢哋嘅男朋友通常都係好操得嘅😬
係架,你係男人,你搵個教練,都想佢大隻又fit又食得起你先啦,係唔係先。
我自問同磅數既男人黎講,我真係算重拳,但教練比我輕都完全食得起,所以我好欣賞佢,佢又堅fit既。男人對男人就會有呢份賞識,如果個女人係操得甘,佢應該更會有呢個心態,即想搵個男人外表硬件都一流先啦。
其實流完汗又或比完賽,我好多時都會份外想make love架。

你講開我又醒起,好有趣,有日我去中環拎野,大約..... 下午2點,照理大部份人都返工,點知俾我見到一男一女,佢地應該識但唔熟,係𨋢外講佢地會做gym,女既行得好快我睇唔到,而男既係大隻既,我果時就會諗,可以係返工時間去做gym既男女,如果已經fit,會唔會更引人遐想呢??HAHA..... 因為佢地既職業可能好好,又或好有彈性,如果外表吸引談吐一流,呢D真係無得輸。

轉自人地既post,真定假呢喂,我地香港人有咁流咩??

生殖器的尺寸是不少男性在意的話題,根據「世界數據」(WorldData.info)網站調查全球國家和地區,全球平均值為13.58厘米。南美國家厄瓜多爾和非洲喀麥隆的男性最「雄偉」,平均近17厘米。中國排行69,平均13.07厘米,稍微低於平均值。香港排行84,平均11.2厘米,接近榜末;柬埔寨排最尾,平均長度10.04厘米。專家認為,肥胖是影響生殖器大小的重要原因。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-17 13:37 發表 查看引用來源
再试试看能不能,不能就算了 😂
Very good.
師妹應該不乏裙下之臣 。
既然post到,再下一城,黎多兩張相,咁妳應該會人氣高企。😁😁

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-17 17:07 發表 查看引用來源

呢啲觸及男人痛處嘅問題,真係呢度講完之後就會突然出現好多16~厘米以上嘅人。

唔怕話俾龍師兄知,阿星都係16~厘米以上,可以連續做3個鐘,都仲可以決定射定唔射,每次都搞到女士出晒水求饒,簡直係男人之中嘅極品典範,女人之 ...
HAHA,首先我覺得大碌同大波一樣,大真係唔係大晒,我係用家,首先大波真係唔吸引我?識咁多女生,真係得2個上圍偉大既令我覺得回味,因為上圍勁條腰真係好難幼,同樣,大大碌係唔係真係咁正先,我覺得唔係,其實技術佔侵略女生身心層面仲多,我唔大碌,但後生時識到第一個人妻,次次搞完佢都去婦科,醫生講太激烈同太粗,叫斯文D自覺D,自此我為左有得食就乖乖學技術嘞。所以我唔覺大碌就係好大優勢,不如講大得黎夠硬夠耐力仲緊要啦。

以上報告都係得啖笑多,HAHA....... 只係同大家分享下遮。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-17 22:09 發表 查看引用來源
下次吧~睡眠状态非常不好,不要出来吓死人了,哈哈
HAHA......小妹妹妳應該瞓得好好架啦喎,幾日啦喎~~~~

馬來西亞,疫情前我每年都會去玩架,其實當地又有咩娛樂呢?
我最最最鐘意去馬來西亞食榴槤同睇靚女~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆