上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 09:45 發表 查看引用來源

好嘅開始,係成功嘅一半。龍師兄基本上係瞓喺度嘆,由得女伴坐上嚟做佢嘅女騎士咁話😬
講真,我知道好多男人鐘意扮大爺,事實我都享受被女生服侍,但我係性急之人,除非女生強烈要求我等佢完成晒成個過程,如果唔係,我好多時都會忍唔住......反擒,HAHA...... 我好少慢慢等女生女上架,但我又真係聽過好多女生鐘意女上,佢地會講番我知,女上自己控制下都已經可以黎兩次,我仲好記得佢地果個肉緊既表情,係源自我同佢交合既地方,果下又有另一樣滿足感。果時我例必手多多摸勻全身.......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 10:12 發表 查看引用來源

反差實在令人非常之驚喜,尤其是外表越斯文大方,床上玩得越起勁越放果啲,正所謂:外表好斯文,裡面非常之open,實在令阿星忍唔住去拆穿佢個面具令佢依嘩鬼嘈先肯停😬 ...
係既,當年我記得我仲會同網上既人因為傾得埋,成班出黎聚時,人妻Angel非常多仔埋身,佢就表現得斯文乖巧,但我同佢都知道,成班人出黎玩我地係common friend,其實私下佢已經同我一齊,原來果個感覺又好特別。嗱,我無隱性綠燈俠DNA,我指特別唔係佢有仔撩而我興奮,係我地人前扮普通,但私下佢既野性一面我一清二楚遮。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 13:04 發表 查看引用來源

食榴槤嘅女仔啜核嘅時候係非常之令人想入非非嘅。想像下佢啜緊嘅唔係核而係其他嘢………………諗起都打冷震。過兩個禮拜阿星就去榴槤之國玩啦,順便去探下人先😬 ...
咁正!!!!
即可能會有新報告喎~~~~

女仔食榴槤食到一手都係,咀邊都有,就夠得意啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 13:12 發表 查看引用來源

咁心急反擒阿星都會,忍一陣睇住女伴揸胸摸面咬手指掃頭髮,就差唔多係時候反擒喇😬
HAHA...... 我係聽女生享受既呻吟聲而興奮,多於佢為我服侍而帶給我既興奮。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 13:20 發表 查看引用來源

探舊朋友啫,應該唔會齊人啦。

再有意思啲嘅,係幾個女仔一齊食榴槤,個個都一手都係,滿咀都係喎😬
係,其實榴槤真係一樣好特別既水果,有人講臭,有人極鐘意,到女生食時,舐手指,又或一手都係榴槤既creamy狀係手,都極之.......性感。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-21 13:23 發表 查看引用來源
此後功力大進!😬
都唔係,前後我都經歷過幾位人妻既教"慾",先了解女人鐘意咩唔鐘意咩架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 13:31 發表 查看引用來源

唔啦,今次主要目的係去探教授,好耐冇見佢,都想同佢傾下份論文嘅嘢,然後要交功課啦,唔得閒玩啦嘛😬
師兄快快完成正經野,就可以專心唔正經野嘞,HAHA.....

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 15:29 發表 查看引用來源

有啲女仔中意居高臨下望住男人嚟爽,阿星好就得人嘅,等佢爽到咁上下夾實阿星先開始反擒佢😬
又咁講,我自私...... 我唔係人人都會好熱情去用口,真係有feel先.....會。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-21 15:32 發表 查看引用來源
集各家之大成!😬
每個女生既性敏感點都唔同,但有一樣野,就係唔好太信AV,好多情節男人鐘意女人勁唔想,佢地就會教我點調情啊,點令佢地舒服囉。我唔認我叻,但我肯學,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 15:34 發表 查看引用來源

龍師兄對於呢個影像真係情有獨鍾,不過阿星都唔抗拒。之但係食住榴槤嚟做真係未試過,酒店俾啲榴槤搞成咁,下次都唔使旨意返嚟住😬
榴槤拎返酒店我無,我通常去到即拆即食,先夠正。旁邊都有靚女,大家一齊唔同枱食,先夠風味。
HAHA.......呢個影像,事實係正架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆