上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 15:35 發表 查看引用來源

時間緊迫,要揾個緊啲過女仔先得😬
搵朋友聚遮,呢D機會難得啊師兄。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 17:58 發表 查看引用來源

有啲女仔會中意坐喺男人面上,又或者攞條毛巾箍住男人條頸嚟借力,做女騎師㗎😬
我試過,唔知個女仔係唔係太enjoy,佢有少少坐左落黎.......真係......食晒。
咁果個女仔我本身鐘意既先可以。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 18:01 發表 查看引用來源

即開即食當然好食,攞返酒店兩個人一路食一路調情都不失為一個好玩法😬
HAHA......都係既,但我太耐無食,我都好期待呢~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-21 18:03 發表 查看引用來源

係,揾完教授之後要同幾個人見個面,飲杯涼水(茶),睇下佢哋最近點,都有差唔多5年冇見😬
師兄,日頭見既人,同夜晚見係唔同架,HAHA....係唔係先?如果唔係,我地邊有日頭忙公事,夜晚聯誼忙私事喎,你唔係咁乖掛?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-22 00:43 發表 查看引用來源

海边的高脚屋是不是那些用木板搭成的板屋呢?你喜欢肉骨茶的话,记得吃巴生的肉骨茶,真的不错吃的哦,还有就是我本身不挑食,所以我是会吃榴莲的,但是为什么说会吃榴莲的女生好性感呢? 现在才发现哦,这些食物都好热气哦!!!吃了一定 ...
係,高腳屋係水上既,可以走落去就游水果種啊,超正呢。
肉骨茶我都好like,HAHA.....
榴槤性感.....唔,妳未引過男仔??女生既技巧喎,食得誘惑,食得性感,男人會被妳電暈架。
我好耐先食一次,熱氣完咪飲椰青囉,HAHA.....

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-22 00:48 發表 查看引用來源
我没留意过DC店,但是模型店我就有看过,一大堆的玩具,不对!你们男生称之为figure,哈哈哈 我对超级英雄是不怎么感兴趣的,除了我的老公chris hemsworth雷神之外啦,哈哈哈
至于legoland,我是还没有去过的,但听朋友说他的孩 ...
DC正野黎架,HAHA......聲勢無Marvel咁勁,但男人的浪漫就係呢種。
Chris超大隻喎,HAHA....妳鐘意?
Legoland可能妳未必啱玩,但佢既water park妳應該唔會say no,超正囉~~~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-22 00:51 發表 查看引用來源
我已经成年的哦,不是小朋友了
well。。。我是觉得学习多一些也不是一件坏事啊,也许未来的日子里有可取之处,哈哈哈
阿不是小朋友,有圖先有真相啊~~~~HAHA......
妳太細過,我都唔敢講得太露骨呢~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-22 08:57 發表 查看引用來源

哈哈,食西餅食到女仔腳軟都真係唔野少,技術唔夠都唔講得出口。

雖然男人喜歡居高臨下唯我獨尊嘅觀景,之但係間唔時由下而上咁望,有兩團大細適中喺度輕輕搖晃甚至因為刺激過度而被雙手揸到扭曲,都係一個非常之美麗嘅影像 ...
我記得.......果個姿勢係女仔跪坐在享受我oral sex,佢就雙手伸前以牆借力去嘆緊,我就邊奶佢洞口邊搓揉佢上圍,佢都舒服到頂唔順坐落黎,但一坐就太爽想翹高,我就會用手又拉番低佢唔俾走,其實都幾搞笑。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-22 08:59 發表 查看引用來源

揾多幾款試下,貓王之外試下黑刺紅蝦寶扇竹腳甚至米樹榴槤都試下,人一世物一世,你話係唔係😬
HAHA.....係。
其實我唔識開,所以真係去到搵人介紹,唔識睇只識食。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-22 09:05 發表 查看引用來源

阿星好乖㗎,唔會四圍走㗎,坐定定一個地方飲下紅酒食下好西就得㗎啦。日頭見完好耐冇見嘅教授,夜晚去教授好耐冇見嘅人,都真係好忙。而且分分鐘要揸車去兩三個地方,都唔知朋友們有幾多位能夠應約,實在係講唔埋。希望見到幾 ...
唔會既,無見幾年,再見,感情只會更好,係有過過去,幾杯酒水落肚,只會想更多既探討。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆