上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:01 發表 查看引用來源

肥在上手圍好唔好先?🤭
HAHA........手圍都有架咩??上圍好喇~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:02 發表 查看引用來源

咁就算我多努力,太太是否不會有煥然一新的感覺呢?因為佢日日都見到我。😅😅😅
師兄此言差矣,好日唔見,你唔搞都好易出現感覺唔同,煥然一新或一殘都唔出奇。
日日見都可以煥然一新先巴閉架嘛。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:07 發表 查看引用來源

其實我都有上下來,
但去到邊都係無朋友,
所以出下入下就無貨賣,
唯有就閃人囉!😂😂😂
師兄搞咩出下入下就無貨賣,最後仲要閃人.......
嗱嗱聲搞番好個身子先好喎。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:11 發表 查看引用來源

難度不少,求師兄賜教。😬😂
其實我都係最近先再KEEP番喳,我都肥左不少,但當上肉,HAHA.......
師兄不妨睇下片,最近勁多留在家中既健身片,你要少布既有,大隻既又有,日文有,廣東話都唔少,嗱,真係講緊健身片呀下。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:22 發表 查看引用來源

有啊!跟住啲youtuber,做卷腹,腹肌之餘此類嘅動作,效果很不錯,已開始有六神分開的感覺。
加油,我跟開條片叫Paul哥既,唔錯架,幾好玩。你都上去睇下啦~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:48 發表 查看引用來源

好的,今晚返去睇下先!

D人唔知以為我哋講緊4仔,
以為paul哥是性超人。😂😂😂
我其實吼左SAM兄你好耐你唔知咩??但你日日講你愛你老婆嘛,HAHA

Paul哥都堅堅地架,其實仲有另外我睇開既片,都係健身,但大隻其實唔係我杯茶,我想修身到鋼鋼地條就算。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-14 12:59 發表 查看引用來源
中間果圍同後面果圍
即核心既外圍~~~~HAHA......
我成日好開心去諗,YEAH,平時上唔到肉,而家有,就將D肉推去想大既位練起佢。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 13:17 發表 查看引用來源

你咪踢爆我啦!
在版上溝唔到女,
咪唯有說“我愛老婆”囉!

剛剛上去睇過,
都唔錯,
圖文並茂加動作,
說明做那動作,
就是操練那部位。👍

你之前慷慨解衣,
個個都睇到你身材,
對,你應該是練鋼條型的。 ...
係架,而家係屋企時間多左,不妨操下。
都唔係之前架,而家都係,男人之嘛,通街跑步大把人唔著衫添啦,女人我地睇到就嘩嘩聲遮,係咪先?HAHA.......
太大隻其實有D輪盡,我想著衫好睇打波可以動作更流暢,唔太肥其實啱我。
師兄一齊努力~~~~

回覆 113# 型爸 的帖子

哈哈,我鐘意呢句,怕操得太大隻。

回覆 116# bcm 的帖子

係,女人辛苦過男人,男人肥咪操囉,落力d變大隻或瘦到無肉,女人,操又要有線條,又要有腰,呢樣果樣,瘦完仲要胸唔好細左,細左又唔捨得,我好明白。XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆