上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-27 18:42 發表 查看引用來源
今日出去食飯,玩,香港人既消費力真係好強勁。
但更強勁既係,而家d人妻都好正,話說帶小朋友去玩時,現場野性背心短褲既人妻有,斯文波大大既又有。話說玩個game係掉波仔既,因反彈個波仔彈左出場外,我轉身去執時,俾一個人妻執起左 ...
哈哈,正。有次和妻子去行街,去到有部機,妻子好奇排隊。排到都唔識玩,咁妻子就問後面個小朋友,"哥仔,呢部機點玩架…?"個小朋友就好落力咁教妻子玩。咁我就企埋一邊,跟著就發現了陪小朋友來玩既人妻,背心短褲很吸睛。我同佢吹吹水,重知道阿小朋友個個禮拜都去玩部機。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-27 23:16 發表 查看引用來源
唔湊小朋友既女人會有自由自信既美麗

總之就係,女人是正正的👍🏻👍🏻
女人們正正又吸引。厲害在有些女子唔怕凍,我就很有眼福。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-9-28 17:31 發表 查看引用來源
想聽人妻與閨蜜的故事😋
我都想睇喎…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-29 10:51 發表 查看引用來源

其實而家有D女士好後生已結婚或有左小朋友,佢地真係~~~~令我分唔出,果條吊帶係bra帶,定係打底背心帶,但唔可以多望,多望就會被發現。
Bra 帶可以換過條靚靚既,襯色添。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-29 11:17 發表 查看引用來源

係,其實我老土,而家叫好D。
女生白背心內裡係黑bra,其實我心裡會眼突突,咁本身更加會眼突突添啦。
女生係呢個時候,係唔係好enjoy人地望呢~~~~
我好似問過呢個問題,但呢個千古問題,真係幾時問都唔out~~~~
因為我反而有時會 ...
我諗女仔鍾意知道自己吸引人。不過望嗰個樣衰就唔鍾意吧。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-29 11:18 發表 查看引用來源
早廿年就仲興換bra帶顏色
近年已經見少咗好多換色bra帶賣
現bra帶咪現bra帶
Why need to be shame of it?
當然唔好露啲肉色呀洗到霉晒起晒鏡面果啲
而家啲bra都好靚呢。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-29 11:38 發表 查看引用來源

獲獲都要執佢手尾
佢老味臭閪😫😫😤😤😠😠
呢啲好惡頂。避到就避…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-9-30 03:13 發表 查看引用來源

突然諗, 如果情況相反呢?

即男人發覺有靚女丶人妻丶c9丶大媽......行注目禮時,又會覺得點呢?會唔會即刻將胸肌向上丶前頂一頂先?
我會先睇睇係咪件衫污糟 ,或者冇拉褲鍊… 哈。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-30 23:16 發表 查看引用來源
中秋節快樂🌕😊😊😊
落雨有少少可惜… 中秋快樂。

今日天氣超靚。望住藍天飲咖啡好爽。

而家準備今晚打邊爐,正。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆