上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
644  1.3m

Yeah跑完好野個獎牌好靚

附件

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-3-20 10:19 發表 查看引用來源

係group見到個牌d焗漆好易甩
拎無事,放完落個袋拎出黎有事
我個牌都花咗🤣😭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-5 17:55 發表 查看引用來源

車騎呢下野,HAHA....... 我試過個女女上時佢被人望見。
Anyway,當時感覺非常搞笑。
車度玩,我真係試過一路開車被人拉開拉鏈含,因為唔熟路,含到濕晒。 ...
我都真係試過人地一路揸車,我含,個感覺好正

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-8 14:18 發表 查看引用來源

HAHA......最搞笑係,其實我怕有人望到既,咁就急急腳想搵個位泊,叫佢冷靜D,一陣咬到就成晚無得玩架喇,點知去到一個車場時,佢抬起頭同我一齊搵位時,無位泊.......
跟手我就講等我再搵先........唔使理我。
佢就講佢都搵野做 ...
其實我都驚俾人見到
之後佢就車左去南X果頭停車場,之後我哋去左後坐🤪

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-3 15:15 發表 查看引用來源
無思分享--旅遊2

去旅行,當然要好玩,預期的,意料之外的,都會有,而去日本,溫泉,是指定名詞吧,男女湯分開是當然的,今次選的是舊式的傳統酒店,穿上簡單和服出入,看著女生浸完出來頭髮還是濕濕的,面紅紅的行出來,份外有點色色的遐想, ...
不得了,個景好靚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-9 17:26 發表 查看引用來源
暴雨 -- 暴乳

忽然來了一場黃、紅、黑暴雨,忽然多了一天假,真的爽,爽是醒了幹點無聊事還有大半天時間,床上抖抖還是半天,好吧,去gym room吧,暴雨,都做運動的人,都真的很想靜靜的做自己喜歡的器材,去到,人唔多,6,7個吧,場中都有黃 ...
我都有去gym

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-1 17:13 發表 查看引用來源
見今日得閒,講樣搞笑野同大家分享 -- 無思分享,艾草?

艾草其實係一種非常唔錯既藥草,療效亦有好多,其中就係驅蚊同埋可以按摩油咁用,詳細大家可以上網搵。
近月我仍然為自己既目標努力,打拳,戒口,少糖,因為想令教練更認真、唔 ...
笑死我,你果句艾=

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-6 17:50 發表 查看引用來源
唔知大家做運動,鐘意係室內,定還是戶外呢?
小弟黎講爆汗就梗係戶外好玩,其實我唔太鐘意室內,即舉鐵方便就無辦法,呢D多數係gym room,如果其他運動,我都鐘意戶外,因為我覺得冷氣令個人太舒服,我鐘意戶外時身體正常排汗,繼而爆汗 ...
我鐘意gym room

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-8 14:56 發表 查看引用來源

其實好多人都鐘意戶外既,因為常溫玩體能活動,感覺自然,而如果同時可以接近大自然,就更舒服。
而係gym room最好既地方係方便,要器材有器材,要沖涼又得,我以前去一個,仲可以焗蒸氣同游水添,真係好鬼正。 ...
之前都試過熱石瑜珈都好正,爆哂汗
嘩咁正

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-8 15:21 發表 查看引用來源

其實做運動真係有分好多種,好多人郁左就叫運動,又或去到gym room抖既時間多過做,同老友吹水10分鐘,先舉幾野鐵叫做左都有,所以除非partner都係發燒友,如果唔係我好多時都一個人去做運動,me time呢個一係好正好享受。

我鐘 ...
我平時自己都好鍾意做gym

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆