上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-7 20:16 發表 查看引用來源
啊啊啊啊啊!!这个我们有吃到哦,好吃好吃
HAHA.......有機會抽空來一趟香港,到時介紹妳好吃的。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-7 20:17 發表 查看引用來源
hmm。。。那可以建议建议,泰国要怎么玩吗?我不想到时候我们开会时,我就只是在那边装可爱,哈哈哈
泰國,當然要去海邊玩,快艇降傘,香蕉船的是基本啦,妳鐘唔鐘意潛水,浮潛啦,又或水底漫步,靜得可以聽到自己呼吸聲,試過就回不了頭,妳就會愛上水上活動,以上是日間的,至於晚間的床上活動嘛,以妳級數,可能夜晚去一轉酒吧就大把男生找妳了,那就不用介紹啦。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-7 21:21 發表 查看引用來源
當然是按摩,做Spa啦!還有美食!
無錯,我而家打泰拳果個教練係泰國人,佢都講,去泰國spa,要幾靚有幾靚,飲cafe既地方都好吸引,但我最想跟佢去一轉泰國training同埋睇地道既泰拳賽,聽講本地既真係好刻苦。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-8 08:32 發表 查看引用來源
我听说泰国吃虫虫的
國內就吃蟲,我應酬時試過,HAHA.....
泰國食榴槤架嘛,HAHA.......

無思分享

近日真係太忙太多野煩,我係一個可以好努力既人,但大前題要有得俾我玩先,我係玩同做一體既,所以我最近睇緊唔同地方去玩,我估大家都應該去左唔少地方,事實上我好怕人多,但有了小朋友,去玩就只可以揀旺季了.......

咦,忽然想起,今次去玩既地方,都有陽光和水,久違了的曬黑大行動都要起動,咁即係要快D操fit個body,再fit再fit先得~~~~

大家揀到咩地方玩未呢??Enjoy囉~~~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-8 23:06 發表 查看引用來源
对,你说的都对~~
HAHA....... 妳懂??越靚既女生越不會做這些,又或應該講,100個女生無5個會咁自覺呢~~~~
就正如我問,如果妳懂,妳會識做什麼?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-8 23:07 發表 查看引用來源
可能我是因为这个原因分手吧,所以我就没有特别很喜欢就是了,但是也没有反感啦,就是普通普通的感觉而已,哈哈
喂喂,妳說反話還是弄錯了,女生喎,會高潮或潮吹,都係幸運幸福既呢,男生亦為女生可以帶來這些而感滿足的。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-8 23:08 發表 查看引用來源
小女子不喜欢做决定~
HAHA......咁妳唔決定,會唔會反對先??我最怕去旅行的會說沒所謂,但出發時又說這不好那不要,反對是可以,但就要早提出,我最鐘意去plan去玩,如果大家都一致同時又可以盡興,就最開心。

除左準備澳門行程,我都準備緊日本呢。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-8 23:09 發表 查看引用來源
我是榴莲啊
咁不得了?榴槤喎,那麼妳一定好好食,我鐘意食又軟又甜那種。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-8 23:09 發表 查看引用來源
不是请我吃哦?
HAHA.....妳來香港我請是當然的喔,有朋自遠方來嘛?那麼我來馬來西亞,妳又有無空先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆