上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
644  1.3m

師兄今日星期五有冇野分享呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 11:49 發表 查看引用來源

近日小弟去左上堂,而家D野日新月異,真係唔上堂update下都唔得。
HAHA,有趣既係,我發現個老師隨時俾我年紀仲要細,感覺真係幾得意。

但講分享,又可以提下,去上堂,而家好興大家會開個group,方便日 ...
不過拉花班我都上過

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 15:03 發表 查看引用來源

今日我同人妻去左間唔錯既餐廳用膳,果度地方非常寫意,有海景亦有位置泊車,係涼風送爽情況下慢食,實在享受。
我點左杯Mocha,個圖案實在拉得唔錯,搞到我都心思思想得閒玩番咖啡........

人妻抱恙,我就唔手多多口多多了,點知 ...
正喎,又海景,mocha拉花係什麼圖案,有冇影杯

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 00:30 發表 查看引用來源

拉花基本都係心同花,既花巧先會玩到天鵝,但好少啦~
咁又係嘅,哈哈

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-12-5 09:09 發表 查看引用來源

拉花拉呢個,既可以突顯手藝,又可以扮可愛,更可以令女生望住你心心眼,仲可以乘機話:「呢個肚腩同阿星個肚腩一樣咁可愛,不如入房同你檢查下?」😬40145584 ...
呢杯真係好得意啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 14:54 發表 查看引用來源

HAHA....... 其實師妹搵埋條仔一齊去上堂都得架,最多咪上完堂上床囉,至少多樣野玩先嘛。
嘩,佢哋應該冇興趣喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 16:36 發表 查看引用來源

HAHA,都係既,有時間師妹都上去佢屋企起機啦......即我指睇飛機起飛。
哈哈,我都想

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 12:05 發表 查看引用來源

師妹,心動不如行動,send下d暴風雨,唔係,係暴豐乳既相俾佢啦。
冇機會啦,唔可以去佢度啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 13:29 發表 查看引用來源
點解冇機會?
你自己估下點解唔可以啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 14:25 發表 查看引用來源

HAHA.....其實估又無咩好估既,不如睇下仲有無機會出去見又或聚下仲實際。
人有心,地方唔重要既。
應該會出嚟見嘅,不過比較忙啫佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆