上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-18 11:10 發表 查看引用來源

師妹,正所謂有腰露腰,有肩show肩,多多益善,露少少唔拒。
但露腋下毛毛就唔洗客氣啦🤣😅😅😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-18 11:24 發表 查看引用來源

師妹,我想問,妳講妳無份,但妳仲會唔會背心短牛性感示人先?又或另一種衣著都走show off體態路線呢?
我最近同個做雜誌既阿head傾,識左好多年,女強人mode,佢一向短髮,行政look,casual look既都見過,但佢真係keep得好好,佢把口無 ...
背心短牛,有呀有呀!
不過唔性感嘅,似街市菜檔個呀嬸囉⋯⋯

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-8-18 12:49 發表 查看引用來源
我好密實架
呢個天氣好密實會巧熱巧焗喎

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-8-18 22:27 發表 查看引用來源
有股𥄫咁開心呀
師兄咁開心,我估唔止得靚股𥄫啦!

睇呀師兄形容得咁細緻,一定係由頭𥄫到落腳指,由前𥄫到後….360度 scan 晒!

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-18 19:15 發表 查看引用來源

1。。而家呢代應該會。。重要講得幾到肉

2。。睇下男點講法。。好聽啲就會自豪既。。

3。。佢有男性朋友一齊。。同埋我5會咁去識一個            咁既人。。😂😂 ...
🤔🤔🤔🤔🤔3。點解呢?不是你杯茶?

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-8-19 08:12 發表 查看引用來源

今朝上嚟爬了最後的幾頁,見到大家咁熱鬧地吹水,彷彿有點時光倒流,好似以前一樣,晨早流流上到嚟,就會見到大家好多嘅留言。😁
Sam 兄你…..晨早流流我唔出現,你就出現!

避開我呀?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-19 06:56 發表 查看引用來源

我完全5敢上個浮台。。去另一個。。係咪二望左二眼咋。。😜
真係係咁二🤔🤔🤔🤔🤔?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-19 06:59 發表 查看引用來源

無啦啦咁撩??5係我性格黎。。
製造機會去撩….咪唔似無啦啦😬😬

引用:
原帖由 degree06 於 2021-8-19 02:48 發表 查看引用來源
得閒食飯啦
唔得閒都要食飯㗎啦!

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-8-19 11:54 發表 查看引用來源

5望得太久。。有反應上5到浮台呀。。😝😝
呢招掂喎!
佢可能會偷偷哋,係咁二𥄫番你二下

你又有機會𥄫佢三下….互𥄫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆