上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-6 22:47 發表 查看引用來源
-定扑到咁勁!佢最多試過同一時間有幾多個?
我學生時期既啟蒙老師,一定係佢,唔知大家會唔會,身邊總有一個兩個識左好耐,唔知幾時忽然有個大轉變既人,跟住佢又好有心同你分享佢既一切。
我呢個老友超勁,佢最多同時好似有5,6條女,佢時間係多既,我最記得情人節聖誕節佢一定走兩場,我真係唔識handle呢D,但佢最勁既佢溝既女都唔係出黎玩開,係純情架,但有樣抵死既係,佢一定要扑上手先會散。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-1-7 00:32 發表 查看引用來源
盡做🤣😆🤣😆
HAHA......咁其實唔難,有mood真係就會提到筆。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-7 09:37 發表 查看引用來源

咁lick師兄有lick師兄嘅個人情景設定㗎嘛,好似阿星咁樣加油添醋就可以好愛情動作片啦😬
HAHA.......其實每個人床上扑野都差不多,分別最引人入勝往往反而係周邊野,即我覺得點樣開個opening,點樣中間位可以令對方心動等等。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-1-7 19:48 發表 查看引用來源
多謝妳😘
不過真係等等先,唔小心整親,優養中
喂喂,唔係整親手,休養反而寫到野。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-8 11:11 發表 查看引用來源
咁佢都好識食!我有個friend都係咁,之前專食處,而家專食純情人妻!😬
其實呢D野真係好怪既心態,我都有出黎玩出過黎食,但我又有底線,即我唔會好似佢咁做。
就係我之前講既踩線野,我覺得男人要刺激既有好多種,但要有品。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-1-8 15:47 發表 查看引用來源
因為攞起電話都會扯到好痛
HAHA,咁快D好返先再寫。
我都寫番個短篇。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-8 19:10 發表 查看引用來源

愛情動作片都係千篇一律,啲前前後後左左右右若隱若現又好似係又好似唔係先至更令人揪心啦嘛。上床有幾難呢?難就難在大家喺拉鋸戰嘅時候嘅互相猜猜尋先好玩啦嘛。咁快上到床,不如買個飛機杯仲快啦😬 ...
我就係怕左重重複複最後就係上床。
其實真係悶,我知咁講會俾人小。😅😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-8 19:11 發表 查看引用來源

嘩,等龍師兄呢句好耐。咁幾時有短篇睇呢?😬
有情緒到就好快,係諗緊寫短篇好定完左今次個回憶好先遮。

年尾,係忙少少,唔知大家忙唔忙呢~~~~

無思分享 -- 性商品
呢個唔係短篇,只係一個有趣分享。
話說早排上堂學野,大家同學之間傾計,咁就講2023年個市真係差,2024年都可能會生意難做,邊行都好似麻麻咁啦。
咁傾傾下大家就散場走人,走時有個女同學同路行去地鐵站,又再提起邊樣好搵,都無咩心水,而佢就建議賣性玩具,我估我眼神無出賣我,但我就問: 得咩??(即意思有得做咩)
呢個時候女同學就分享佢既經驗...... 咁,可能頭先人多唔好意思,但聽佢講,原來性玩具又真係好有市場,而且價錢仲唔平添....... 但由於我同佢唔同區,好快就分開左走。
唔知大家有無玩開,但我忽然諗,我以前真係較少接觸,而且玩開都係大路野,有機會,真係要再請教呢位女同學......
唔知大家又有玩開d咩呢??

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-11 00:31 發表 查看引用來源
哈哈,想問下呢其實DONKI 的18禁果個位呢裏面係點樣架,我怕羞末入過去
HAHA,我都未入過,其實我不嬲好少玩呢樣野,反而以前有人妻問我想唔想試下。
之後佢著左套性感內衣,嘩,又真係好加分,即一個已熟悉既胴體,如果有稱身既內衣配合係會有加持效果,而且內衣既顏色,設計,絕對可以引發男人慾望既一面。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆