上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-16 14:36 發表 查看引用來源
係咪鋤得好凶狠!😬
會架,師兄,俾你禁慾一個月,再加上返國內忙左大半個月,完成份project果個心理壓力終於可以釋放,嘩......
如果要數男人最想扑野既moment,呢個都算係數一數二,HAHA.....
加上人妻識做,性感內衣,按摩油,眼罩都帶齊喎。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-16 14:52 發表 查看引用來源
仲有眼罩!佢咪比你鋤到好high!😬
眼罩我覺得往往比好多玩法更另類刺激,因為會放大觸感,呢個時候如果係女戴,男既慢慢性挑逗,其實係非常之好既一個前奏黎添。

黎緊馬拉松,唔知有無師兄師妹參加呢~~~~
我估見仲有時間衝,近日都見多左人跑,嘩,個感覺真係正,其實小弟近日都慢慢跑番,係,我係轉左打拳,但為左踢腿更有力同更有耐力,都不得不再補充一下做多D帶氧。

如果有師兄師妹黎緊比賽,加油啊~~~~
講起比賽,3月好似都有一個變形金剛為題既跑步比賽添。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-16 15:42 發表 查看引用來源
之前有試過咁同佢玩?😉
有,其實咁樣既型式可以好多玩法,按摩油都係其中一種,師兄可以試下,尤其而家天氣凍,用按摩油搓暖手掌去做前奏,其實係極之舒服,女方很受落的。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-16 18:56 發表 查看引用來源

簡直可以講,非常濕潤添😬
我覺得兩個人一齊,當好熟悉對方身體同反應時,去發掘不同玩法我覺得係令雙方關係歷久常新既不二法門。
講真,有時女生幾正都好,食左超過廿次,可以講其實已掌握左大部對方對性既喜好,所以我鐘意間唔中有D新意。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-16 23:14 發表 查看引用來源
加油👏唔好再整親啦
多謝先,我會小心架啦,今日開始跑番,整體感覺唔錯,有種重拾狀態既fell,雖然跑得唔快,但我覺得可以慢慢越來越好。
而且而家既天氣,唔跑真係好浪費,但其實我操緊帶氧,因為最近有左新目標呢。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-17 19:41 發表 查看引用來源
Wow加油
咁你新目標係咩呢
教練講佢個館其實有個56歲既老手,幾好打,佢有比賽,當然當然,唔係叫我同佢打,因為識打既拳手,再老,都比後生既新手好打好多。就以我教練為例,佢既拳腳好重,掃腿既力好大同好硬,佢講佢地泰國係用棍磨小腿骨既,我試過擋都好,都超痛。
所以我目標就係加強下半身既肌肉,硬度,仲有持久力,呢個課題,恐怕都有排練。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-17 21:35 發表 查看引用來源

下下都咁濕潤查實都真係唔容易,就好似龍師兄所講,做20次乜都做到悶啦,男人同女人都一樣,做得多冇哩新意都會悶,都會乾塘。到時唔係男人話:「乜你以前濕到好似水塘,家下咁鬼乾好似磨地板咁?」就係女人講:「點解你以前咁有耐性 ...
HAHAKAKA...... 我真係試過被女生講衰,以前會好俾心機慢慢黎,做咩而家咁求其就入架。
男人都係粗心過後才懂珍惜,HAHA..... 尤其以前一對幾時,D細心真係會磨蝕晒........

原來男人大左真係會唔同,我比較enjoy去慢慢享受對方。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-18 15:14 發表 查看引用來源
上一上水先~~~~~~
師兄,黎緊個比賽有無參加呢?
我呢邊超多人練緊,今日星期四,可能做最後衝刺同調整。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 11:59 發表 查看引用來源
咁會唔會冇水就入?
我估唔會有男人無水都入掛,理論上無水入唔到架喎,除非男既好細碌既遮,係嘛??
同埋女生無水,其實都要幾無興趣扑野又或對個男人完全無感先機會大,印象中好似未試過。

但我被人投訴後,都有檢討過。HAHA......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆