上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 16:37 發表 查看引用來源
之後玩到佢濕晒,主動要求先入?😬
其實而家每次都會架,師兄,唔知你有無聽過,如果個女生俾你扑到好舒服,感覺非常良好,其實當你同佢單獨,搞D氣氛,環境係機會,佢個身體都已不自覺會ready,即俗稱既未扑都已興奮。

男人既衣著,加埋香水味,食個飯飲杯酒,又或睇場戲拖下手,女生都會有可能ready,因為已心思思我地男人會唔會下一步已有plan帶佢去另一度。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-1-19 09:10 發表 查看引用來源

咁你又講得好啱喎,等陣呀……望下先,我呢,唔應大嘅就大,應大嘅就細喎。咁點算好啊~~~~~~🫣
咁師妹都好骨格精奇,要body check一下點算先得。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-19 13:26 發表 查看引用來源

咦,呢款好喎,應大嘅大,應細嘅細都真係司徒法正司空見慣,應大嘅細應細嘅大都真係非常新奇,令到阿星眼界大開好想一睹勞山😬
即好明顯係應該36歲大點知睇落26歲咁細,身形唔高大所以胸應該得30A點知原來係36D大,呢隻反差,其實非常吸引。
如果A3既body點知係A4腰,更加係正。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 14:15 發表 查看引用來源
咁正,廟細燈籠大!😬
師兄有無遇過呢D,即好似林明禎,Miko Wong果D,細細粒樣唔錯但身材犯晒規。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 14:19 發表 查看引用來源
有呀!😬
咁師兄就開心啦,因為呢款同高身長腿完全唔同感覺,無話邊個好D,但我覺得同食得多比,食到索靚正既滿足感高好多。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 14:40 發表 查看引用來源
咁又係!各有各好!食到索靚正嘅梗係好,質好過量!
質當然好過量,咪你扑到幾多女都好,就係錯過左最正果件,已好唔抵啦,係咪先?
而俾你遇上件正既,你放棄其他女生都無咩所謂。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-19 17:01 發表 查看引用來源

後日渣馬ma
我安全到終點就算🤣
師兄加油,希望天公造美,果日急風帶勁師兄表現更勁。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-19 17:04 發表 查看引用來源

有時女方可能講過想試強上咪無水囉🤣🤣
HAHA.......等等先,通常女生咁講,都好快就會出水。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 17:12 發表 查看引用來源
如果知道有件最正就梗係啦!😬
師兄,吸引力法則,你有魅力,自己吸引索靚正,成日亂食野,你既標準都會被打亂。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-19 17:18 發表 查看引用來源

再凍d仲好
其實我未參加過,一直都唔太明點準備,每次睇新聞,又要一早起身一早到,等好耐才跑,成日諗咁凍,少衫唔夠暖,一跑會熱又點好呢?師兄手機放邊呢?急尿點算呢?上次睇D人係草地痾,何期壯觀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆