上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-19 17:26 發表 查看引用來源

我有腰包放野
廁所現場有得去
衫就睇天氣著
今次算好,有得現場寄
無錯嘞,我就係想問,如果無得寄放,咪要孭住跑?係唔係咁?

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-19 18:23 發表 查看引用來源

俾龍師兄講到真係欲罷不能,慾火焚身,肉帛相見咁不得了😬
即女生如果多肉多汁都係好野黎既師兄。😝😝

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-19 19:49 發表 查看引用來源
有次跑小櫻,果次放喺寄背囊嘅位唔知係邊,所以孭埋跑
師妹,妳孭埋跑咪好似賽馬咁,玩負重??好唔抵架喎~~~~
聽日天氣真係凍??今日熱到我短袖呢......

希望教練師兄順利完成。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-20 13:45 發表 查看引用來源

呢啲簡直令人睇到手都震晒,眼都突晒,耳仔都郁晒,口水都流晒咁緊要啦………………………大家其實係咪講緊裹蒸糉……………………?😬
係啊師兄,女生下半身三角位果隻糉,好肉多汁。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-20 22:26 發表 查看引用來源
還可啦!都係5 K炸
今日只係穿衛衣
有我地幫佢打氣得嘅
我有朋友都跑10K,佢練左一年就跑到,成績仲唔錯,搞到我都心思思添,而且氣氛好好,我幾年前都有諗,就係足膜炎先轉左打泰拳,而家都諗緊有無可能兼顧兩樣。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-1-21 13:00 發表 查看引用來源

玩強姦?咁刺激?
師兄,玩強姦,女方要預左男生粗魯喎,得唔得先?

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-21 14:27 發表 查看引用來源

唔,俾龍師兄講講下搞到阿星突然之間非常之想食糉添😬
我睇過條片,個"性女"講無女生唔鐘意被人奶,除非係男人技巧唔得,唔知係唔係真呢??

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-22 11:13 發表 查看引用來源
其實10K唔難。師兄應該冇問題!😬
如果無再痛我以前都跑開10km,但真係無跑超過2年,要慢慢執番起先得~~~~
教練師兄唔知好唔好成績,順唔順利呢?

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-22 13:18 發表 查看引用來源
我之前都係跑開3K算啦
佢應該得嘅
得之餘,都會想有好成績既,HAHA,睇下點啦,我想打拳,又想跑,就會超忙。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-1-22 13:34 發表 查看引用來源
報左名小丸子跑5k😊
我最近見到有個變形金剛跑添啊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆