上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-22 14:43 發表 查看引用來源
咪冇時間食女!😬
HAHA...... 師兄,做咩野最終目標都係滿足自己,食女最終目的係咩先?上床?講真,呢樣野對我黎講已無咩挑戰性,即我搵唔到滿足感,(唔係對食女無興趣),講真,除非有驚喜。做人,最緊要搵到令自己感interesting既野。不如咁講,係引人入性既人生,食色性也滿足唔到我,反而證明到自己價值既野先有意思。
但係呢度唔好講得太虛,現實D講,女生亦鐘意有目標既男人,你努力去做一D野,其實身邊人係會見到,有成績,自然會有人埋身,咁食唔食,其實睇你,我就係咁。
呢個世界太多無本事既人,所以克服到又成功既人,真心講,當事人無時間,D女都會就自己啦,係唔係咁講啊師兄。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-22 15:27 發表 查看引用來源
師兄講得好啱!😬
師兄,而且你唔同處境,識既女生都唔同,即我知,可能最終都係飲杯酒,上個床,但過程可能可以好唔同,所以我鐘意個曖昧,多過往往為上床。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-22 15:41 發表 查看引用來源
我意思係小丸子!😬
師兄,係小丸子跑步,就正如我剛提起,係變形金剛跑一樣,興左幾年,而且而家好正,而家跑到整個賽事,都會有牌,紀念好,提醒自己努力都非常好,因為以前好似要有成績先會有牌。

又係果句,跑步都識到人架師兄。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-23 09:15 發表 查看引用來源

有d人趕唔切
真係要咩住跑
星期日都見到2個人係咁😂
師兄,我想問,跑今次渣馬係報名就可以跑,無門檻既係嘛?
另外師兄今次成績如何?滿意嗎?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-23 09:18 發表 查看引用來源

2樣野黎
打拳無氧,長跑有氧運動
都唔係架師兄,真係出賽既訓練,跑跳到死死下,我打折都搞唔掂.....

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-23 09:20 發表 查看引用來源

足底筋膜炎好惡搞
鞋唔岩會跑到想死
係,所以我估我都要慢慢pick up番,因為難得而家完全無事。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-23 09:21 發表 查看引用來源

呢個補賽,3月
之前黑雨改左
而家好多比賽係科學園起步,對我黎講好Q遠。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-23 10:39 發表 查看引用來源
即係要扮小丸子?
HAHA....點會啊師兄。
係一系列既小丸子裝潢,亦有小丸子作贈品同牌。
之前講起既變形金剛,如果師兄鐘意呢個brand,就可以參加,拎佢既牌。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-23 10:40 發表 查看引用來源
曖昧之後上埋床咪仲正!😉
HAHA..... 你試過上床時,有條好索既女俾你扑緊,下半身好爽,視覺享受亦一流,佢係皮膚又滑叫床又好聽,但你心底就係投入唔到,忽然問自己: 又係扑野,而家係為扑而扑,定還是人人都覺得要扑,自己溝到唔扑會好蝕咁呢?
我好多年前試過,之後就揀飲擇食左。HAHA......

當然,師兄又講得無錯,曖昧後既上床,個感覺係正既,如果可以令我想去曖昧又覺得心動,點會唔去馬先,HAHA.....

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-23 10:59 發表 查看引用來源
咁如果真係正嘅,食下有乜所謂吖!😬
HAHA,我極少,始終再食,貪咩先?當日分得開,總有原因,如果食完,大家當口淡淡解下悶放得低就還好,一旦瀟灑不能纏上了就是煩。到真係想食,正如師兄講,都搵件新既黎食都無妨,至少食新野,新鮮感滿滿。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆