上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-23 15:43 發表 查看引用來源

睇你玩咩距離
10k無門檻,有時限
半馬要有10k紀錄
全馬要有半馬紀錄

我覺得一般,仲可以快
明晒喎,即簡單講,先整個10K成績,靚靚果隻先,係嘛?好好~~~~
弱弱一問,10K都係要同黎自渣馬嗎?其他賽得唔得架??即.......而家搞緊果D小丸子啊,變形金剛果D呢,HAHA.......

科學園唔係好跑咩??條路夠平嘛?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-23 15:44 發表 查看引用來源

首先搵岩鞋先
HAHA.....係,大前題我都知要一切小心,唔好再傷。
但我貪心,兩樣都想練,要睇有無時間了......
暫時打拳果度仲上緊力,係唔多空閒既時間下,要睇下點arrange先得。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-23 16:20 發表 查看引用來源
咁梗係! 😬
HAHA,咁等師兄報告。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-23 16:50 發表 查看引用來源

10k多數有cert
純粹證明你有能力10k
講真,香港人喎,跑到10K都算係能力黎既,比好多得把口既至少算有證明嘛。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-23 15:44 發表 查看引用來源

首先搵岩鞋先
師兄,我見你提左不止一次講鞋既問題,令我都反思左係唔係我之前唔夠細心。
可以講講你既心得嘛?仲有,你練同比賽都係同一對鞋,係嗎?
定還是練跑已經有幾對鞋輪流咁著住練,到比賽就揀一對最夾自己既呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-24 09:55 發表 查看引用來源
我都想有!😂
太謙呢度唔得架師兄,呢度個個師兄都戰力驚人架,識女生同去街市買生菜食一樣咁易。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-24 14:59 發表 查看引用來源
咁我真係唔掂吖嘛!😂
點會唔掂,HAHA.....呢句野唔好俾女人聽到,亦唔可以係女人面前表現係咁添喎。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-25 10:38 發表 查看引用來源

舊時會同一對鞋練同跑
依家分開鞋跑
初初跑都係試岩果個系列就買黎跑
好啦,等我都買番對鞋先~~~~
希望下次傾係有成績,唔係齋吹,我指係我呀。

好耐無上黎,吹下水先。
唔知大家對一D成日有傳聞既行業點睇,但事實上我覺得有無事發生都一回事,想唔想令佢發生就睇大家功力。
我講緊既係,最近話說有個單位放租同埋另一方面又要去收樓,去收樓時,嘩,個收樓妹妹好鬼索,行政look,介紹收樓細節,再帶上樓睇環境,由於係新樓,佢係要除鞋既,果對黑絲非常之正,仲要試用煮食爐我睇,十足女友返到屋企煮野你食咁既look,真心正到一個點。
另外,小弟亦搵左間agent放租另一單位,黎既係一位後生人妻,亦一樣係行政look,非常之唔錯,講好細節之後就等佢消息,咁話說有一日佢msg我講有客有興趣,我遲左覆佢,佢再答我時講上緊堂。咁再見面時佢帶埋個客,個客對單位好滿意,9成簽梗,之後人妻留低同我傾細節,我就問佢,妳好勤力仲上堂,佢答我其實佢去左健身同玩瑜伽,嘩,仲有相睇.......... 真心做左人妻都咁勤力,做佢男人真係幸福到爆。

係係係,兩個都無食,但我想講,無食既野有時都好好睇架。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-1-31 09:49 發表 查看引用來源

一次性交租金😂😂
師兄,我唔係D咁既人,可唔可以係多次性交租金呢??又或周期性,月性,我都OK。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆