上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

無思分享 -- A定B

最近,朋友問起,如果有2個女人鐘意你,你當佢外表一樣討好,身材一樣正,
A) 賢良淑德,聽聽話話
B) 好勝,工作出色
男人會揀邊個呢?2揀1只可以選1,無我why not both。

我就反問,喂,女友定老婆先,唔同玩法喎,朋友就講,女友先,正既,自然會變老婆架啦,朋友問得好正常正經,唔知點解我好快就諗左去呢兩個邊個上床會正D,HAHA.......男人,都總係離唔開,性格一件事,最緊要上床正正,但又真心講,當上床都係好夾時,A定B呢下又真係一個好好既分野。
唔知大家人生遇過幾多個A幾多個B,我想講,2種我都遇過,有趣既係,A好多時都斯文內歛,B呢,就玩、飲、工作都刺激開心,真係完全兩種風格。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-2 16:41 發表 查看引用來源
咁你試過之後邊個好啲?
兩個都好,都正,但.....都唔夠今日正。

OFFICE快食。

話說今日人妻公司有野忙,佢要開OT,即自己返公司完成手頭上既野,咁我約佢食晏,早左就上去佢度,睇下望下,嘩,維港靚景,真心唔錯,而且因為層數夠高,始終係跨國公司,個view一定靚,仲有健身娛樂既地方,人妻忙時我就自己坐埋一邊。

人妻忙時係度執下野踎下又企高,個屁股靚到忍唔住抽左一下水,點知佢講唔得,呢度有CCTV,噢,係喎...... 今日唔俾玩,俾人睇到就大件事。咁佢去櫃度拎文件時,我又從後伸手搓下波,佢想推,我講度門遮住喎,佢就俾我玩左陣之後講: 兩個人行左係門後咁耐,會引人懷疑架,OKOK,又好。

到差不多走得,佢去沖水飲,我跟埋,就講: 呢度無機睇住啦掛,就可以留耐D啦掛...... 我就上下其手,再濕吻,人妻其實都知我一定唔放過佢,佢都配合下又享受下,但佢始終好緊張。佢想想地走,但我唔俾,跟手就示意佢含小dragon,佢都好乖踎低含,戴住眼鏡既佢份外斯文,正含到𠽌𠽌聲之際,突然聽到卡一聲好似有人開門,佢即時好驚我又即刻彈起,以為有人,但又無喎,咁我地就係度笑,衰妹居然第一時間閃左係櫃後,剩下J fing fing既我。

最後點,人妻怕,想走,佢個樣令我........係,我衰,我捉左佢入conference room,係對住個維港海景高層下邊後推佢,邊扯高個bra搓住波就中出左佢......... 事後佢講其實佢好緊張,但........都好刺激。佢講佢第一次咁樣玩,因為其實佢都好正經,唔係我要求,佢都唔敢咁樣試,今次都係一個好大膽既經歷。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-3 20:49 發表 查看引用來源
好大膽喎師兄
我不嬲都大膽,叛逆同犯規架啦,咁乖,只會係意料之內,唔曳下,邊得黎刺激,下次人妻佢開會,又或沖咖啡,都至少會諗起我添嘛。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-3 22:25 發表 查看引用來源
咁之後有冇再去開房?😉
無,如果開埋房,成件事好似完滿左,但咁樣唔好,我情願花時間同佢事後慢慢食個lunch,事實上亦都係,係office狂野完,我地就去左附近一間幾好view既cafe度食野飲野,無指定套路,隨心所慾,犯規得黎來得自然,係最理想既。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-5 11:09 發表 查看引用來源
佢都應該未試過,肯定覺得好刺激!😬
係架,其實會驚驚地,事實上我都緊張,但個維港view實在係正,係咁樣情況下曳曳,佢應該以後返工、開會、食飯都會大脾夾一夾........

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-5 11:19 發表 查看引用來源

咁佢反應會唔會激烈咗?😬
師兄,一定會啦。
其實女生正當然係主菜,但環境,氣氛,技巧,仲有時機,先睇得出我地男人心思架嘛,野野剩係帶女生去開房扑野,其實都會悶,偶然玩下突擊,又或不依章法,女生可能有少投訴,但心底都係會配合同想試。
試想下,佢地想試,都未必會自己講出口,始終可能會唔好意思,但男既出手,成件事就會好自然發生。

其實間房係磨沙玻璃門,超刺激,我事後都諗,如果有人行過,我究竟著唔著得切褲,HAHA......

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-5 15:37 發表 查看引用來源
咁又係!咁佢會唔會忍住唔叫?😬
其實後入好似係唔會點忍到,咦,又係喎,........果日佢好似比平時仲叫得大聲左,但其實我地係公司添。
而家諗起都好激下,HAHA......
諗下如果有機會,下次仲有咩玩先。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2024-2-6 02:31 發表 查看引用來源
㩒住唔俾叫,女更刺激
對手已太多野摸同摷,㩒唔切又掛住砌,HAHA.......
其實唔係主場,成件事已好刺激,因為唔係夜晚開OT,而係周末佢返公司整野,隨時有外人返.......

近日有個好火熱既topic,就係叫美斯之亂--Messi Mess,HAHA,講真,商業行為就有一套法則去做去應對,我又無興趣係呢度講對錯,因為事實上已好多人事後孔明,我較特別,我比較想知,美斯、牙擦蘇去到日本,會仲有傷在身落唔到場,還是幾日時間已回復狀態,可以落場整個衝力射球呢?

有時D野俾面唔俾面,識做唔識做,係充滿趣味和技巧,溝女都係。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-2-6 15:18 發表 查看引用來源

你問下包租婆得唔得
但而家我係包租公,我係出租果個喎。
個女生先係ageny

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆