上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-6 15:25 發表 查看引用來源
有個師兄係佢自己公司影咗張裸照俾我睇,佢話咁樣好爽喎
妳意思佢係公司影張裸照會好爽??

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-6 18:11 發表 查看引用來源
我唔知呀可能咁樣好舒服
HAHA.....咁低B,但佢應該氹得師妹妳好開心。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-2-7 14:45 發表 查看引用來源

一次性交佣金
HAHA.....又黎?
雖然我聽好多時女ageny想開單都會咁,但呢位開始熟同跟得多野,我又唔係好想.......
但做呢行靚女係著數D,應該講邊一行靚女都著數。

黎緊就係農曆新年,可能會少左上黎。
先同大家講聲年廿八,洗手所有衰野,去舊迎新~~~~

今晚又有正野,講緊美斯落場去日本踢波??唔係唔係,係省廣盃啊,香港好有機會拎呢~~~~
近年香港人睇重左足球,往往可以令大家好有氣氛去集氣呢~~~~
咦,講開又講,美斯會唔會幾日就好番,落場踢得波呢??
如果美斯係香港唔踢得,日本得,我唔討論有無問題,我只係想講........ 男人對女人同對波一樣,得同唔得,只係睇對象。香港佢起唔到頭,日本佢一定得,大家又估下會唔會?

各位,祝您
祝賀新年🎉🎉
恭喜發財🎉🎉
祝大家平安健康 🌷🌷
事事順利 🧧🧧
萬事如意 🌸🌸
財運亨通 🎉🎉
富貴有餘 🌟🌟
如意吉祥🌷🌷

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-2-14 11:57 發表 查看引用來源

萬事性意,鞭鞭有力🤣🤣🤣
情人節呢樣緊要。
祝大家情人節快樂,小弟仍放假中,得閒再同大家吹…………水。🤣🤣

引用:
原帖由 degree06 於 2024-2-14 16:55 發表 查看引用來源
師兄,情人節去邊玩呀
去左樂園玩,HAHA......其實情人節總要做少少野既~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-2-15 14:06 發表 查看引用來源
例如⋯⋯File/Product太高或知係邊個,就會最後都係我爬上去攞、唔得閒幫我比住錢先之後又冇咗件事、有嘢跌入櫃底,話女仔手易執啲要我趴低幫手、話好趕時間,等唔到下一架Lift,死都要迫入嚟三文治咁夾住⋯⋯ ...
D動作會唔會走光架~~~~

引用:
原帖由 degree06 於 2024-2-17 03:21 發表 查看引用來源
來緊仲有中國情人節~
HAHA.....有幾多人興慶祝中國情人節既先。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-2-17 04:12 發表 查看引用來源
你話呢⋯⋯所以其實我好蠢
咁蠢會唔會好易俾人抽水架~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆