上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-26 17:34 發表 查看引用來源
咁佢肯定好投入啦!係咪玩得放過之前?😉
都會,其實有時我地男人都要有D新意同心思既,講真,係性愛上,我係比較簡單同埋覺得係兩個人最親密既行為,好多時都可能會比較悶左,係近呢幾年先慢慢接受同改變,反而回想番,其實多數都係女生提出添。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-26 18:06 發表 查看引用來源
又估唔到喎,咁佢哋提出過乜嘢玩?
其實都好多,有問過想唔想玩鞭,綑綁,朦眼,又或就係出露台,浴缸同浴,其實真係好多好多,而綁手輕打係最常見。
兩個人性愛夾當然緊要,而輕格雷feel咁玩,多少有D信任,而且打與被打時,又會唔會更興奮。
我覺得都可以好多野玩架。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-26 20:02 發表 查看引用來源
嘩真係好格雷feel喎
其實某程度我都好講氣氛,始終兩個人做愛多左,默契有時,對對方身體亦都熟悉時,要係對方身體搵番浪漫,係要心思。
而如果個女生平時斯斯文文,但係床上一個表現,加上情趣既玩兒又再有另一個體現,感覺好像開發了新天地,係好有趣既。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-26 20:33 發表 查看引用來源
咁如果唔傷害到身體,又大家想試嘅又ok喎!
我通常都係主導果個,但我都仲學緊,師兄有無睇過D性玩具,即唔係野野都要打既,可能係綁住又或遮眼,加上觸感既性刺激,成件事都可以好好玩。
女方係受體,佢地都會好鐘意被享用同做感受果個。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 11:28 發表 查看引用來源
係呀!尤其是啲保守嘅人妻,老公又冇同佢玩過其他嘢果啲,個反差仲正!😬
可以咁講,人妻斯文,但又心思思時,會唔好意思同老公講,咪想試與唔試之間囉。
我以前就覺得唔需要,而家覺得都係情趣之一黎既,可以一試。
所以男人做得到又做得好,女人都返唔到轉頭。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 11:29 發表 查看引用來源
咁呢啲就應該ok嘅,好多女人未試過其實都想試吓!😬
人既觸感係最誠實,所以玩下格雷feel都係有趣既。
如果我地男人要求,要女既配合玩一D少尷尬,但又大膽既動作,可能佢地仲會好鐘意添。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-27 11:51 發表 查看引用來源
蕾絲眼罩好靚
係,有時少玩,不妨玩得大家都舒服D既。
眼罩嘛,我反而贊成朦眼,我試過朦眼按摩,滴油在身上時,女生會不由自主郁動,而佢亦任由我按唔同位置,果位未知感,其實女生會好舒服,洞洞都會比平時易濕同濕得多。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 11:53 發表 查看引用來源
咁你下次主動提出囉!😬
有,HAHA........但唔想亂買,亦要搵位放,要買易收起既。
其實性感內衣我都超鐘意,我好鐘意女生穿起再行埋我身。
但不要太俗氣的,性感和俗氣真的差很遠。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 15:50 發表 查看引用來源
要收埋都係問題!咁除咗性感內衣仲有玩乜嘢?
好多,我少玩施痛,反而係心理上入手既多。
其實今次講既震震,心裡影響震面比實際大,因為戶外仲要有人,女生體內震震,感覺已好唔同。
而朦眼綁手,呢D我都玩得好斯文。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 15:52 發表 查看引用來源
同女生按摩好正,慢慢見到佢有反應,之後完全濕晒,任你為所欲為!😬
係,其實按摩令佢放鬆同舒服,女生都會記得自己,試問有幾多男人會慢慢令女生投入先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆