上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-21 11:29 發表 查看引用來源

各方面體能能力提升😂😂
即真係好似我睇果本書咁講?
呢樣野可以一直維持?定維持幾耐呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-21 11:35 發表 查看引用來源

https://youtu.be/aPCK4THZtng

呢條片你地應該有機會睇過
呢個爸爸真心勁
有心有力到呢..........
呢種人真係令人真心佩服~~~~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-21 11:29 發表 查看引用來源
鋼鐵俠

做乜不停話我唔夠字數架
最少要10個字,妳下次加2個公仔頭就已OK。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-21 11:39 發表 查看引用來源
撕裂再修復,之後提升
呢個理論
係,但呢隻連爆其實對身體都幾高要求同負荷,係為比賽前用。
比賽完會謝晒皮~~~~ 當然比賽都完左時,心情又會轉為另一個Mode去左喪玩。
我果時都係咁樣催眠自己,但爆既方式都無咁認真。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-21 11:51 發表 查看引用來源
同埋有cumulative fatigue 呢個concept
你要適應咗攰呢個condition
先至再俾身體爆上去
比賽前應該係要休息recovery mode
當然睇你個賽係咩要求玩乜
唔通爆佢800米1k2k呢啲都要休息同carbs loading咩😆所以要睇情況
...
HAHA,呢個我明,爆一爆個身體極限,再等佢復原,身體好自然會進入頭先講果個情況,只係我試過爆,但都唔係連續8日,因為真係.....太辛苦。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-21 12:18 發表 查看引用來源

唔會一直維持😂keep住練
HAHA....... 連爆呢下,唔係為比賽,真係想試自己身體極限先會,再唔係...........失戀囉。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-21 12:26 發表 查看引用來源

爆左幾次會無上限😂😂
師兄........無上限咁勁??
但有心有力......都好難日日有時間........

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-21 12:33 發表 查看引用來源
我唔會用個爆字
我會講每日都練習🤣🤣🤣
唔洗下下都用龍兄果啲咁serious字眼
爆先好玩喎,同埋我係笑住爆架~~~~

我打波打拳都會另外帶多兩套衫,因為會爆汗爆到扭出水,但其實都係爽住爆果隻,所以...... 係好輕鬆。

Why so serious???

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-9-21 12:55 發表 查看引用來源

自己玩定比人玩?
師妹,自己唔玩得勁,點俾D囡囡玩喎,妳問心,妳男人操到fit一fit,俾妳玩晒胸腹肌好,定玩豬腩肉好先?
雖然我都明咸魚清菜各有所愛呀下,但問心,方中信吸引D定方中Sir吸引D?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-21 12:43 發表 查看引用來源
所以
是Q但啦,有做運動咪得😂
個爆字又係你用既😆咁你想點啫🤣🤣🤣
我講咁多個爆字,都係想睇妳換幅正面相睇暴乳類動物照遮~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆