上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-9 04:13 發表 查看引用來源

呢種兵唔易㗎!
要時刻保持狀態,隨時候命。滿足唔到女神就降級㗎啦
重要氹得女神開開心心,做既唔少得過男朋友,不過兵,始終係兵…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-9 07:28 發表 查看引用來源

吉貓過奬,阿星寫得唔好要大家多多包含………………包涵先係,要形容一個場境真係好難,要好多筆墨先得,寫到阿星手軟😬
要讀者身歷其境真係唔易,要好有心機去寫呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-9 10:54 發表 查看引用來源

最唔鐘意睇係騎兵,最好睇係步兵,係唔係咁呢又??HAHA......

後生時大家有無做過兵?又或可能做左都唔知架。
哈哈,步兵最低級呢。

我估而家唔興叫兵。不過都有好多人響呢個位置吧。我識個朋友,叫呢啲做曖昧期,重覺得似係拍拖。

然後個女仔就同另外人去旅行,佢唔知女仔去左,同乜人去之類。然後我話佢係兵,佢重唔知乜野來。當然Google就知。哈哈。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-9 14:52 發表 查看引用來源

阿星努力中😬
星師兄好勤力!寫得快過我睇。我有時間就睇幾集留言。

星師兄加油!

引用:
原帖由 degree06 於 2021-6-9 23:58 發表 查看引用來源
咁游水點都好玩過返工。
其實返工都好好玩。不過想玩唔同種類野。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-10 16:35 發表 查看引用來源

古銅有古銅好睇,雪白有雪白吸引,呢啲情況阿星有選擇困難😬
星師兄一定係Why not both,一齊上!放馬過來…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-10 16:08 發表 查看引用來源
男士們,鐘意古銅定雪白呢?

話說近排做運動,
運動sport bra同彈性修身褲既古銅美女吸引D,
定露腰露肩既小號行街衫加熱短褲另搭白滑肌膚吸引呢?

係唔係今期流行呢??真係好多好野睇。 ...
兩樣都好睇  ! 白得眩目既精彩… 蜜糖色既誘惑…

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-12 08:59 發表 查看引用來源
你俾女玩??

邊個可以著到呢件衫。。。😂😂
呢件衫冇見過添。

我見過類似款式,不過係黑色貼身薄紗。好正。同圍裙一樣咁吸引。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-11 11:30 發表 查看引用來源

係喎,其實皮膚白得黎透紅果隻健康,係非常吸引。

早前走進一家賣生酮既舖就遇上呢位廿歲出頭既小妹妹嘞。
佢仲會好主動介紹唔同既小食添。 ...
呢種皮膚,高潮後既粉紅最靚。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-12 10:09 發表 查看引用來源

兩種都令到阿星非常著迷😬
點解我覺得個個都引死人咁款…?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆