上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

回覆 117# mui1892 的帖子

我唔大隻,因為無肉俾我轉大隻,胸郁係得40吋喳陰公……
係咪想打我,哈哈。

回覆 121# mui1892 的帖子

乜……呢個減到胸咩?
我以為人一瘦,胸好多時第一反應區添……Haha.....
妳減?妳另一半投訴都似,問左先好喎。

引用:
原帖由 咀賤心太軟 於 2020-8-14 15:19 發表 查看引用來源

我係師姐,等你po!!
sure,等我~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 15:29 發表 查看引用來源

哈哈!唔好意思,
你係男,我無乜留意你profile-pic,😅
師兄張相好堅啊!👍
借問聲師兄影呢張相,
是否全裸拍照呢?
因為我以前都有影過類似的,
發覺師兄背部微斜,
出來效果更佳。👍

好啦!大家一起努力啊!😬🤭 ...
係,好襯青春留倩影唔係女人獨有,我地男人都要,果日心血來潮影個全裸先知原來自己咁勁。
我指我影相既技術

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 15:59 發表 查看引用來源

哈哈!其實有時我都會上來一陣,
但好似今日咁樣發聲,
已好耐未試過。

今日見dragon兄、型爸和b姐咁齊人,
才多講了兩句,
當然還有muimui你啦! ...
老規矩,唔搞搞震既咩人我地都歡迎既。
師兄留守係度耐D,等其他小師妹返黎啦,好似唔見晒佢地。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-8-14 16:04 發表 查看引用來源

我齋企都出汗😂😂
齋企都出汗,呢D日子真係唔講笑。
即你話做運動出汗就爽遮........扭到件衫有汗出果下好正

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-14 17:01 發表 查看引用來源
我最多做30分鐘,真係唔可以再多~
咁師兄開始做左幾耐,有成績未呢?

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-14 17:44 發表 查看引用來源
你真係正呀
嗱,我讚女仔呢,就唔會講妳好靚咁簡單既,要有內容架。
我點正法先???HAHA

講笑喳,多謝多謝。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 17:46 發表 查看引用來源

係,我果張和你同pose的相,
都會是我當年的代表作(個人覺得)😂,
希望現在開操後,
可以有更多自己喜愛的作品(攝影技巧)🤭。
師兄,我呢個大叔都有呢個成績,其實我未滿意。
你都一定得既,俾個時限自己。
我其實戒左咖啡落糖,好似幾好。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 17:51 發表 查看引用來源

唔好講笑,
我認真想聽下,
女人點樣覺得男人的body怎正法?
快快快!😁
師兄,你點知係讚我body,可能睇完我文讚我有內咸呢~
唔好意思,係內涵。

其實我都無乜提篇文添,KAKAHAHA.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆