上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-21 14:34 發表 查看引用來源

可能想你幫佢爆。🤭🤪
爆我樽下嘛??HAHA......

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-9-21 14:56 發表 查看引用來源
有時特訓下都好,一個出汗,一個出水
其實可以兩個都一齊出汗先,再一齊沖涼,之後令女方出水,都係爽架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-9-21 17:11 發表 查看引用來源

果然好識玩

雙重享受
而家落雨,咩都唔使玩……

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-9-21 15:24 發表 查看引用來源
好起試下女方出完汗之後令佢出水,之後先沖涼
師兄識食👍👍

見今日咁靜,想問下大家有無睇過好似前年上既電影,太空潛航者--Passengers呢?
套戲無好刺激既視覺享受,反而以未來角度出發,初頭部份講出人性選擇。
我簡單講下啦,電影一開始講人類可以坐飛船移民第2家園,但就要冷凍飛成100年以上。
因為已經唔係第一次,係云云既太空旅程中,當到第2個星球前4個月,飛船內既人就會甦醒,用4個月活動身體機能,熟悉好生活後,就會到達。
可惜一次意外,男主角居然提前醒左,佢最初以為就快到目的地好開心,後來才知,原來仲有8,90年才到,即到死果日佢都仲未可以到目的地。
而現在全飛船就只有佢一個醒左,所有人都沈睡緊。咁故事講,男主角原先搵到使用說明,想令自己再返睡眠艙作再沈睡,可惜唔成功。但佢就有可能有能力,令其他人醒陪自己。
當然問題黎嘞,如果叫醒其他人,即果個人都會陪自己係飛船度過日子,自己無咁悶。但如果咁做,果個人就會同自己一樣,會老死於飛船,而無辦法去到第2家園過新生活。

睇完時我會問,如果我係男主角,我會自己一個人生活於飛船中,又或還是叫醒其他人呢?(戲中當然就是女主角了)
唔知大家有無睇過,又或聽完我講會點諗呢?
而我,好鐘意睇呢D戲既呢~~~~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-22 16:46 發表 查看引用來源

我前排翻睇before sunrise
可惜中間斷左套before sunset無得一氣呵成
我睇完再睇
我問大爺,如果係你,會唔會赴半年之約?

呢套真係窮鬼文青戲
但好鍾意 ...
師妹係文藝人~~~~
2套戲係唔係有關連架呢?
我剛上網睇左下,原來佢仲有套Before Midnight添喎~~~~
但我坦白,我無睇過..........

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-22 17:30 發表 查看引用來源

before midnight
十分殘酷😭😭😭😭😭
Really?
其實我無睇過~~~~
以前我心裡會將呢D戲定位為悶悶的愛情片,即唔識去細味果份細膩既情感,係近年間唔中接觸到D日本愛情劇先慢慢識享受。
嗱,係真係愛情劇,唔係動作劇。
我接受愛情既錯摸,但其實好怕拖泥帶水果D劇情呢。

哈哈,Thanks毛明示兄,正正,其實佢ig仲正。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-23 00:25 發表 查看引用來源
就係無咗before sunset...
最好睇果一套
其實以前舊片既感覺,拍攝手法我都鐘意,係怕有時節奏慢左D。
但原來慢同舊,都係一種享受。
但我要轉換心情先識~~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-9-23 10:12 發表 查看引用來源
好耐冇見型巴和So So
尋日型爸先出現左,仲同COCO師妹傾,可惜我太忙又無睇果套戲~~~~
可能今日會再出現~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆