上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-9-29 10:55 發表 查看引用來源
Bra 帶可以換過條靚靚既,襯色添。
係,其實我老土,而家叫好D。
女生白背心內裡係黑bra,其實我心裡會眼突突,咁本身更加會眼突突添啦。
女生係呢個時候,係唔係好enjoy人地望呢~~~~
我好似問過呢個問題,但呢個千古問題,真係幾時問都唔out~~~~
因為我反而有時會留意既係,男人大部份會對那女生行注目禮時,會係咩反應。
如果男人係靚仔,如果男人係麻甩佬,如果男人係西裝斯文友,我發現有些女生反應都不一樣。
當然,有D女生比較我行我素,係唔會理人點望。

而女生知道我望時,佢既反應,亦會係代表家陣我俾佢咩感覺既指標之一呢...........

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-29 11:07 發表 查看引用來源

哈哈! 我聽過
不過我習慣試試,話唔定有驚喜
一定有添啦。
最怕只係到時如果師兄係女生想有下文,而你無,你會點??
1,
女生都索索地既,照去馬?
2,
女生無樣有身材,照去馬?
3,
女生有樣無身材,照去馬?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-29 11:18 發表 查看引用來源
早廿年就仲興換bra帶顏色
近年已經見少咗好多換色bra帶賣
現bra帶咪現bra帶
Why need to be shame of it?
當然唔好露啲肉色呀洗到霉晒起晒鏡面果啲
bra帶咩色我唔多理,我係會望......條bra帶會唔會陷左落D肉度遮.......

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-29 11:52 發表 查看引用來源

做左唔等於做完
做完可以未check
做好就加但係
呢D高手黎
佢做得好,係皇恩浩蕩,你要多謝佢添架。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-29 13:08 發表 查看引用來源

當然只能適可而止,
不經意一望就叫欣賞,
望到定晒神,
就會變成咗猥瑣佬一樣。😂
HAHA.......我都盡量唔會定神望,只係佢地好勁,係一有人望已sense到同識望過黎。
當然我會等埋佢望過黎既眼神的討厭定無所謂先啦~~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-9-29 19:59 發表 查看引用來源

我諗女仔鍾意知道自己吸引人。不過望嗰個樣衰就唔鍾意吧。
係,所以男士們我地都要做好自己。
唔要邋遢既麻甩佬,而係型英正既帥男。😝🤣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-9-30 03:00 發表 查看引用來源

果然形容得非常之貼切, 比個like 你👍
而家放寬左外出食同玩,連帶女生衣著都放寬埋~~~~
我表示十分支持。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-9-30 03:13 發表 查看引用來源

突然諗, 如果情況相反呢?

即男人發覺有靚女丶人妻丶c9丶大媽......行注目禮時,又會覺得點呢?會唔會即刻將胸肌向上丶前頂一頂先?
其實一開始真係會有可能好似數字兄講,會擔心係自己走光或失儀。
我個胸識向上,但唔識向前頂一頂喎,條腰就識,但呢個動作唔可以係車廂度做,唔係就會成為2020年度痴漢。

但其實我都想問,如果陌生異性望自己,係唔係通常會望好多眼既呢?
即如果佢望我先,我會望番佢,佢就望住我,我會堅怕人誤會而唔望,到自己或對方落車前再望,又會成為對望。(靚女次數會較多)

不知不覺又到8月15了。
我非常喜歡呢,因為當中既人和事我都鐘意。

今日係8月14日迎月,小弟係度祝各位都開開心心。
眾師兄都靚靚仔仔,同另一半準備好今晚迎穴。
務求令女生黎個大滿足,一連3日都淫穴兩臀圓~~~~

我無大細超架,被淫穴既,當然係眾師妹啦。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-30 14:46 發表 查看引用來源

尋晚已賞月,今日超眼訓
師兄咁早已迎穴??
你就正啦~~~~
加油,表現好,大大個8月15你食之後~~~~
仲要追穴添。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆