上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-10 18:31 發表 查看引用來源

做到英雄並唔容易,但係英雄之旅總會有個開始。踏入英雄之旅,就係邁向卓越嘅第一步。每個人都有機會卓越,只係每個人嘅選擇唔同,未必個個人都睇到選項,最後做出佢哋覺得冇得揀嘅選擇,走上不歸路。

男人廢,在於佢自己睇低自 ...
其實,有自信既人有種美麗的光亡。有自信既女人特別吸引。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-11 23:16 發表 查看引用來源

套用1萬小時定律,當一個人專注做一件事逹到1萬小時或以上,就開始踏入專家嘅門檻,邁向專家嘅境界。任何人做到呢一點,都會發出美麗嘅光輝,可以照亮人。阿星如無意外應該可能或者有機會已經踏入呢個境界,因為阿星由中學開始 ...
哈哈,咁"目及"女時候兩眼發光有反效果喎… 有師兄教,要放柔目光去望…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-13 10:19 發表 查看引用來源
放柔目光就好似暖水煮公仔麵,煮唔出又食唔落😬
好奇,咁星師兄會點"目及"呢…?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-13 10:29 發表 查看引用來源
你地講溜冰我都好耐無玩
之前妻子去學溜冰,我都間唔中去冰場涼冷氣。而家佢鍾意踩板,我就多去板場…

師兄都係跑步多?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-13 10:37 發表 查看引用來源

從來都唔“目及”,直接望住,如果有眼神交流更好,而如果對方好奇而埋嚟問,就可以直接道歉:「唔好意思,我見到啲美麗嘅物事係會忍唔住望多兩眼,令你受驚真係非常抱歉。」拐個彎再讚多一下。當然,望嘅時候千祈唔好係咁:40054795 ...
令你受驚非常抱歉… 呢句正!哈哈。

我諗可能我樣衰,正望都被嫌棄…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-13 10:43 發表 查看引用來源
外表或者佔一個重要嘅位置,但係表情行為態度語氣外型呢啲可以練習,只要做得好,行出嚟就能夠壓場,一樣能夠逹標😬
行出來醒醒神神,自己都爽啲。

頭耷耷,望到都唔開胃嘛…

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-13 11:29 發表 查看引用來源

舊時讀書約女踩冰多😂😂
依家都有keep住hea跑😂😂
踩冰有得拖手… 讀書時冇乜錢,少去冰場。

少左運動,有冇多左肥膏呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-7-13 11:41 發表 查看引用來源

HAHA....... 而家先7月,仲有8月9月,真係無得頂。
但正既有,更見好多女人性感的著,但佢地其實係唔係唔知佢地D肉肉"滋"左出黎呢係腰間??
我又冇見到咁肥喎…
我覺得著緊身褲,就要操下臀部,挺啲就正啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-14 20:14 發表 查看引用來源

最近阿星睇到呢位女中醫,操得好勁,雖然隆胸,但係仍然不失為美女😬
勁啊!

不過我聽人講,女人要食埋增肌食療先可以增加肌肉。淨操係唔夠喎…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-7-15 04:30 發表 查看引用來源

咁有冇高質男😍😍😍?
噫… 你講我? 講笑,哈哈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆