上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-9 15:55 發表 查看引用來源

或多或少有嘅,只要呢度有九陽神照耀大地,阿星呢啲就會顯得非常之唔同,自不然會有人有興趣認識啦😬
你直頭惦啦!咁鬼勤力update 寫故事,男男女女都係你粉絲

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-11-9 08:37 發表 查看引用來源
我份人資質差仲未用到,因為我耐性不足
冇問題喎。各施各法。

最緊要你同partner 開心滿足就ok 啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-9 11:59 發表 查看引用來源

其實唔係為溝女都會想自己行出黎好D先。
HAHA,都係果句,男人係有自信自然有魅力,自信當然來自能力添啦。
我地男人都係架,幾十歲,溝後生女當然我估大部份都會想,但又點夠小鮮肉爭呢,咪唯有攻其他野奪芳心既遮,細心,花心思,仲 ...
唔同級數嘅吃喝玩樂👍🏻👍🏻👍🏻
女人感覺即刻唔同晒

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-10 08:20 發表 查看引用來源

阿吉貓真識講笑,查實阿星寫稿嘅時候已經加咗催眠嘅暗示入去,所以啲人先會走入嚟睇,可惜暗示功能只係叫佢哋返嚟睇文,冇叫佢哋幫手貼文,所以大部份人只係睇而冇行動,真可惜。

不如開班教催眠睇下有冇師兄師姐有興趣學仲好 ...
有啲咁神奇嘅樹? 星星仲識講笑喎

你又知佢哋只係睇文?查實係你寫得太引人入性,睇完硬晒,去咗一邊幻想故事中嘅女女,一邊出出火先,所以唔得閒覆你吖

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-10 11:25 發表 查看引用來源

呢種經驗小弟都有經歷過,
但並不是小弟反差去行動,
只是小弟有自知之明不及他人,
為免落空得個吉,
所以便退而求其次另選目標,
之後,偶爾都會同呢啲索女變成好朋友。😅😅😅 ...
我都聽過呢啲故事。
表白咗,人哋唔啱。又或者人哋只係想保持朋友關係。倒不如變成一世好朋友

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-10 11:37 發表 查看引用來源

近年令我心動嘅,多數都會over 35/45,
千萬別睇小淑女的魅力。
小淑女呢個term 正!
淑女已經斯文靚靚feel , 仲加個小字,貴氣中帶有青春氣色

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-10 11:39 發表 查看引用來源

好奇想知啲人pm kat姐講咩呢?
多數會有咩話題開始呢?
等我吸下料學下嘢。😁🤭
冇話題,得個聯絡 number 同number (高度)。

所以你學到嘅就係溝女前,唔該做小小功課,比小小誠意,正如龍兄話,仲要裝備好自己。
做任何事,機會永遠留比有準備的人!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-10 12:12 發表 查看引用來源

短線講外表,長線講感覺。
帶位女生去開眼界,睇住女生因為自己而可以試唔同新野,純吃喝玩樂都好,其實女生係非常之享受。
講真,將上床放係bonus既非必要位,而去享受兩性之間相處時既磨擦而引起既火花,我覺得有趣過一味諗住 ...
各位師兄學嘢啦!高手龍兄咁玩法,直頭令女女當偶像咁傾慕崇拜佢添啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-11 10:53 發表 查看引用來源

注意:豐富話題等你傾(下省69,247,282字)在下鄙人小弟為文學修養極高,樣貌極正常,身材極普通,無不良嗜好,上知天文,下識講中文,現希望與小姐你交個朋友,純粹交友,點到即止,攬住就唔止,如有興趣請電聯。

阿吉貓,好似阿星咁打收唔收 ...
去你間鋪就知你文學修養高啦,所有活動都好有畫面,令人置身其中!

點可以唔讚你呀👍🏻

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-11 12:38 發表 查看引用來源

簡單D講,我好重視可以令我上心既人,不論佢係朋友,親人定愛人。
以禮相待好少甩拖,通我一開始我會行1,女生回個2,我會誠意地付出4,女生回個5,我好可能已俾個10,所以我不嬲都講我地男人既浪漫細心因子往往都其實來自女生,女生積 ...
Custom made 先係VIP 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆