上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
815  1.3m

早晨,入一入先☺️😝

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-1 10:02 發表 查看引用來源

前入定後入🤣🤣
先後,再前😋

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-4-1 10:22 發表 查看引用來源
今朝大霧又落雨…
係呀,又好濕啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-2 17:40 發表 查看引用來源

小弟係巴士最叻係玩到熄燈喳........
咩野熄燈,係巴士司機以為無人,熄左上層既燈,返車廠。
而點解我無出聲?因為......學緊警察做野........ ( 搜緊身) ...
喂,我諗到有一次好好笑,我坐上層最後,貪冇人睇,一路睇av一路自慰到高潮,反正未到更係瞓陣先,點知sir得太底真係冇人見到,醒返發現熄晒燈,但架車又行緊,不過唔知去咗邊度,就慢慢行落去,司機喺倒後鏡見到我冇出聲,我就坐低左,再望下都係平時嘅路,就行埋去問司機而家去緊邊度?佢望左我一望就話返緊廠,我話,吓😱麻煩你車返我出去,如果唔係好麻煩喎⋯⋯之後出返總站放底我。佢真係以為自己撞鬼😅🤣😆

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-4-3 01:49 發表 查看引用來源

你哋單單巴士嘅故事,多到可以開間舖講 🤣
hahaha我冇啦冇啦,係咁多咋

我竟然有幸被邀請加入群交群祖😆😆😆

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-4 14:43 發表 查看引用來源

🤣🤣🤣差左未被邀請出席🤣🤣🤣
有心啦😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-6 17:08 發表 查看引用來源

師兄生得高,我通常都係借膊頭多,所以練番咁上下,好枕好緊要。
我以為放工搭巴士成日都瞓著,好容易會唔小心挨住人哋瞓左一程車,好好彩冇比人鬧過仲有時有唔錯嘅待遇添🥰😆

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-6 17:45 發表 查看引用來源

真係有試過有個女仔瞓咗落阿星大脾度,堅尷尬😬
你⋯⋯有冇反應?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-7 14:34 發表 查看引用來源

小姐妳咁大膽都得~~~~
我呢D番薯仔就事小,巴士真係好多咸濕佬架喂~~~~
咁⋯⋯我瞓咗之後又冇咩比人咸濕左嘅感覺,又唔知有冇人影相,反而清醒時就有試過,不過冇出聲👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆