上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
815  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-1 11:39 發表 查看引用來源

係師兄既相?定師兄女伴既相先??
如果係,小弟都過舖黎支持下先得。
係遐想😆🤣😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-1 11:43 發表 查看引用來源

呢D衫cosplay時好興架,師妹,情趣既野間唔中要玩下。
同埋條拉鏈應該安全,但拉太低去到下半身就唔知會唔會夾到毛,唔係喎,無毛咪得囉。
無毛好有market架。 ...
係咩?以前成日見d Ching 話鍾意多毛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-1 11:45 發表 查看引用來源

係喎,頂,好搞笑。
我而家去買拳套間舖,佢另一層就係賣成人用品,真係........多少令人尷尬到呢~~~~
你點會識得尷尬架?🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-1 12:43 發表 查看引用來源

HAHA......點會鐘意多毛架......妳估真係陰毛長,性慾強咩,呢句野形容男人之嘛。
而且女生執執D毛先好睇,無毛又另一種玩法。
但多毛就........好似唔夠整潔掛,我就麻麻。 ...
我真係以為係👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-1 17:30 發表 查看引用來源

環保份子😂
環保好呀,夠親切感呀😊

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-1 17:52 發表 查看引用來源

咁冇乜嘅話環保都好正常吖。阿星諗起個故仔:有個女仔捉住男朋友,要男朋友陪佢去買胸圍,男朋友懶得出去,懶懶閒咁話:「你都冇胸,買咩鬼胸圍啫?」女仔聽完,冇大發脾四,只係淡淡然咁話:「如果咁講,即係你連底褲面褲都唔使著啦?」😬 ...
好mean呀😆😆😆😆

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-1 18:27 發表 查看引用來源

😂😂
冇隔莫丫嘛🤣🤣🤣,溝通度高好多架

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-1 18:27 發表 查看引用來源

仲衰過牙籤😂
我又諗起鹿頂記😆🤣😆🤣

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-1 21:29 發表 查看引用來源

唔記得故事講咩🙊🙊

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-1 21:30 發表 查看引用來源

唔係成日溝得多先做到無隔膜咩😂😂
可以同步進行

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆