上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-28 17:15 發表 查看引用來源

奶到好想要又唔插,對女仔黎講算唔算體罰。
我覺得係用 vibrator 震到升仙果個moment, 男生仲特登將佢再壓實啲,㩒到實一實丶夾到冇得走⋯⋯果下真係要打枕頭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-29 12:05 發表 查看引用來源

我見有隻平身既vibrator,好玩,就係男既插洞同時個vibrator仍放豆豆位震,雙重夾擊,女既叫都唔俾停,直到啞左先放過。
男都覺好玩啦!雙重夾擊,會不停收縮收緊…. 小心忍唔住爆呀喂!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-30 11:50 發表 查看引用來源

會被女生夾爆呢下野都好多年前,而家邊有咁易,HAHA.....
但令女人爽到死死下就幾時感覺都咁一流。
收到收到!知你叻啦!

你咁回覆,可能吸引到好多師妹pm 你🤭🤭

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-30 17:08 發表 查看引用來源

龍師兄講開男人的浪漫,阿星覺得又嚟跟龍師兄付庸風雅一下先得。男人嘅浪漫有時可能真係好簡單直接,可以係一副絕版嘅高逹Rx-78模型;可以係一首年輕時候沉迷嘅一首歌;更加可以係一本多年嘅舊本地漫畫。

無論點都好,男人 ...
一頓燭光晚餐,一紮鮮花,或者係一首詩,可能都會令到女士小咀微微上揚….

死囉!我突然之間覺得自己唔係女人….

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-30 23:45 發表 查看引用來源

唔揀要,阿吉貓話自己係女仔呢度嘅師兄應該都唔會介意😬
性格似男人,兇神惡殺唔溫柔,唔會為一頓燭光晚餐或花花而笑,身形仲要成個男人嘅大山婆…..冇師兄鐘意囉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-31 11:44 發表 查看引用來源

好似廸廸尼套魔法滿屋個二家姐咁?😬40084985
做乜放我張相出嚟嚇人呀!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-5-31 10:37 發表 查看引用來源
Kat姐有冇心目中很浪漫既事呢…?
冇喎😩

不過,查實我喜歡激情多啲😬😬😬😬😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-31 14:51 發表 查看引用來源

男人的浪漫就係男人先明既野。
當然,有女人可以闖入,仲居然樂在其中,其實男人會驚喜莫明。
我以前試過係外國射槍玩飛碟靶,開既係散彈槍,每次入兩粒,後座力大,威力亦大。
我見過有女生一齊玩,果個就係我同學,我對佢即時另眼 ...
喂!正呀!邊度有得玩!?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-5-31 10:36 發表 查看引用來源
浪漫是… 陪她看一套迪迪尼卡通片…
七個小矮人齊齊瞓果套?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-2 12:29 發表 查看引用來源

成人版??
我只聽說真人版阿雪姑唔夠魔后靚喳。
阿雪走清純路線

魔后個style 完全唔同嘛

各有市場🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆