上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.5k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-7 10:29 發表 查看引用來源
嘻嘻,我著裇衫響街行都覺得熱呢…
早排齋企都出汗

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-7 10:33 發表 查看引用來源
著得好睇同平貴冇好大關係。同用幾多時間有關。洗乾淨,熨好就好睇啲。
樣衰少少至少唔會俾買樓agent煩😂😂

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-7 14:36 發表 查看引用來源

或者,雖然身上都係貴嘢,但感覺唔刻意show off 、唔做作

感覺那些luxury items 和人融為一體,好自然。望落去好舒服

正所謂氣質丶氣場

Carry 唔到,就係著起龍袍都唔以太子 ...
名牌著出bossini味道😝

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-7 20:28 發表 查看引用來源

即係 lx perla 著出一樓一味道?
早排林作咪係咁🤫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-7 17:25 發表 查看引用來源

有無咁抵死先~~~~ 好難架喎。
我今日都出左戶外成日......... 真係唔著衫都出汗,真係唔好講老西戶外係點下場。
正如mk仔用lv

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-8 09:06 發表 查看引用來源
佢地先唔理樣。埋來講一大堆野…
呀~~平時路經係唔會黎sales我😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-8 12:05 發表 查看引用來源

咩啊,唔好睇少,我見好多廿歲出頭既女仔用緊Channel架,HAHA.........

所以師兄都係潛力股。
通常舊時見到人用都好
果個人銀包都唔知有冇100蚊

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-8 12:06 發表 查看引用來源

林作真係堅架喎。
佢同佢阿媽呢個配搭已經一絕,佢搵埋個女人就更係都鐘意出風頭呢下無得頂。
可惜唔靚仔又矮

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-8 15:00 發表 查看引用來源

通常個女生都好身光頸靚架,呢個時候我會第一時間睇佢......條仔。
我會好想知,係唔係兵仔1號?定18號?HAHA.......
兵分好多種

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-8 15:03 發表 查看引用來源

HAHA,佢靚仔高大無野好講,係樣唔好又無型無款,反差先大,咩宣傳,可以令全香港9成人識,電視Youtube雜誌都講佢地呢?佢同富3代成功示範左一次何謂成功的公關技巧。 ...
有錢乜都得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆