上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-6 20:48 發表 查看引用來源
Bella ! Bella ! Bella ! 集下氣, 下集Bella 花式出場…
同Bella一齊,其實感覺幾特別。
香港男人風度既多,被全程服侍算少。
女仔會在床上好主動,都應該算對果個男人很上心吧。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-11-6 23:11 發表 查看引用來源
你忘記佢啦,佢唔鍾意男人架
HAHA......妳有咩好野,update下啦,Alex兄都好吧?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-11-7 04:43 發表 查看引用來源

巧恐怖!
身上有三個頭咁。出街幾麻煩,要托鬼住
最麻煩係應該好多人望就真。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-9 13:50 發表 查看引用來源
哈哈,若隱若現,忽隱忽現係我風格
近日忙到死,一上就見到妳喎~~

特別的星期6

前日坐的士,唔知係唔係太耐無坐,果位司機,手車真係一流,我未試過2/3時間就可以去到目的地,其間高速見佢逢車過車,實在係爽,但......真係激左D囉,HAHA.......

之後就係運動,男女大不同,男人既運動衫真係來來去去果D,女仔就唔同,近排我見好多女生都鐘意露腰,條腰修得靚,又真係好好睇。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-9 13:54 發表 查看引用來源

捉到你😂😂
師兄,你捉到邊部份?係唔係師妹對............手?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-9 14:12 發表 查看引用來源

要睇B豬俾我捉邊部分😂😂
最好係一對對既,例如大大對......眼啦~~~~
eye contact好緊要架嘛,要catch好佢

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-11-9 14:15 發表 查看引用來源
https://youtu.be/wW3b4oaHHys

睇人整蛋糕真係幾有趣
sorry,我飛住睇,剛好唔係屁股就係腰背,完全睇唔到個蛋糕。
但我鐘意~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-11-9 15:18 發表 查看引用來源

做開運動嘅女仔條腰通常都好得,
師兄大飽眼福喇!😂😂😂

其實不論坐車揸車,
快得滯我都驚驚哋。😅😅😅
係,近排好多人約埋3、5個一齊跑。
即5條女中,總有1、2個突出D架嘛~~~~

而且好多都運動bra架~~~~
我強烈要求有胸有身材既女仔都要咁樣著住跑

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-9 15:47 發表 查看引用來源

跑馬地好多
重點你要追到先得
師兄,你呢隻真係明符其實既追女仔喎,HAHA.......
呢D機會我都係留番俾師兄你。
我吸引D黎搵我既算嘞。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆