上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-9 16:22 發表 查看引用來源

放心,我都追唔到😂😂
追到都講唔到野,HAHA.......
搵D一齊回緊氣架囉,至少可以問句一陣一齊飲野嘛。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-11-9 18:00 發表 查看引用來源

咁要約埋一齊出黎運動喇
而家呢個時世,怕唔怕上頭版,1男多女群組,因邊個撩邊個既源頭不明,又只保持性交距離,所以引起好多人反應,咁樣架?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-10 09:32 發表 查看引用來源

睇你能力😂😂
咩能力?性能力嗎?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-10 14:03 發表 查看引用來源

揸頸就命🤔🤣
呢野令我記起,女生被插插時會爽叫,如果男生捉實女生手腳,又或遮住把口,有時女生會叫得仲爽仲過份左........

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-10 14:47 發表 查看引用來源
講個秘密你地知,sm最吸引我嘅環節其中一幕就係叉頸,我直到而家都有玩
其實我都想問,女仔係唔係都鐘意呢種輕粗暴。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-11-10 21:37 發表 查看引用來源

正到, 㩒住嚟插, 男丶女都high
係,有時女方叫得好大聲,真係太大聲,好怕隔離屋聽到,我就會遮住佢把口,咁人可能烏前左少少,插得仲深左,搞到個女既仲叫大聲左。

最後演變成,佢越大聲叫,我越大力遮,枝棒越大力插......... 3方面循環..........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-10 23:18 發表 查看引用來源

係人地真係跑得快過我😂😂
一山還有一山高
係唔係個女仔同你講,山頂等?咩野山?巫山

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-11 09:48 發表 查看引用來源
都會,但佢會凌虐我個胸,又扯又打要變晒型先得
真心問,打到紅晒其實會唔會好痛呢?
我遇過位斯文女生,佢做時會鐘意男人對佢粗魯,即咩都要大大力,我真心怕整親佢,除非醉左我先唔識留力。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-11 12:17 發表 查看引用來源

我D ex都會咁🤭🤭
即其實女生都鐘意男既輕暴力,係咪呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-11 15:16 發表 查看引用來源

咁要問其他女士😂
無錯,但我覺得女生喜歡男生時,都會想男生床上同平時既態度行為表現不同先滿意呢~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆