上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 degree06 於 2022-11-9 14:56 發表 查看引用來源
cat姐想買香水?
等你送

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-10 12:17 發表 查看引用來源

其實個客想買,要成事已不難,但一個好既sales,係會令客人成為回頭客,多D資訊,多D技巧教下,我要再買都搵佢啦。
一來我係皮膚易敏感之人,我唔會隨便買香水,真係要夾,買啱已唔輕易轉。
二來,呢隻brand原來幾多唔同既味,玩配搭我覺 ...
好明顯你個case 唔關香水事,一定係龍兄夠堅夠掂

你唔用香水都爆….係爆晒分

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-10 18:35 發表 查看引用來源

曾幾何時,阿星同朋友兩個麻甩行入銅鑼灣某百貨公司地庫度啲香水櫃位,兩個麻甩左望右望,睇呢樣睇果樣,然後行到去親奴嘅櫃檯睇,睇睇下,有個美麗動人嘅香水售貨員小姐,行埋嚟問阿星地要買嚟自用定係買俾女士,阿星同友人兩個對 ...
美麗動人年輕貌美活力充沛口齒伶俐温柔斯文嘅香水售貨員小姐😂

一口氣讀晒佢😶‍🌫️💨

引用:
原帖由 degree06 於 2022-11-12 20:44 發表 查看引用來源
咁好全女班
你咁得閒,叫龍兄介紹你去上

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-11-16 04:03 發表 查看引用來源
好耐無上黎,大家好嘛?
Welcome back !

你點呀!?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-17 16:47 發表 查看引用來源

HAHA,師妹妳都可以一齊上,包妳鐘意,但佢地太齊心,得我一個男人唔夠佢地講,但幾得意,我想講既係我好喜歡果個氛圍,

而家既女人,真係唔會再留係屋企on居居等老公返,自己都會增值,
另外有D就係返工好,放工都會搵自己有興趣既野讀 ...
好吸引喎!至like 呢啲喜歡增值嘅朋友,正能量返晒嚟

都話龍兄勁㗎啦,你估女人吸引力只係同樣、身材丶床上表現有關咁少咩

引用:
原帖由 degree06 於 2022-11-17 22:38 發表 查看引用來源
cat姐有冇讀課程?
你一定佔到,因為你係全宇宙最愛研究我的人

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-11-21 02:36 發表 查看引用來源
cat姐仲記得我

呢排都係忙同病,希望出年好D
你個名特別,深印象

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-24 21:33 發表 查看引用來源

將自己最有自信一面展示,往往最吸引,男女都work架師兄。
佢叻既,因為佢問我究竟係舒適圈忙,定挑戰新野但辛苦到死好。如果你係長輩聽到都會另眼相看啦。
佢講d人其實叫佢唔使咁辛苦,因為佢外表討好,咁辛苦為咩?我又聽出佢就 ...
我鐘意佢🥰

堅持靠實力嘅靚女

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-11-23 01:53 發表 查看引用來源
受寵若驚
唔洗驚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆