上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 degree06 於 2024-5-7 03:10 發表 查看引用來源

現代人的物質生活可能好過古代的皇帝~
HAHA.....我覺得我地既年代感覺好似係最好。
由唔方便既無手機無智能到而家好易可以貫通全世界,其實都真係好Amazing。

而家當然好過做皇帝,咩海鮮都可以食,以前,好多野食平民食都無得食,但生於古代,會唔會三妻四妾,都係一個有趣既問題。

無思分享--勁耐無吹水。`

講開女生,我記得以前外國讀書時,有一次幾有趣既時期,我係剛考到車牌,買左架Civic仔,喂,唔講笑,好跑得,平得黎又型,我真心鐘意。
當年你有架車,要追女生簡直事半功倍,好記得當年住果度既附近,有一家人,個老公係香港加拿大兩邊走,老婆好後生,除左帶小朋友返學放學,就無野做,佢一個女人仔,有時都會開車車佢去買餸,或者陪佢接放學,我就好似大哥哥咁對住小朋友。而同時呢?返學果度又識到個台灣妹好玩得埋,同時老友追緊個日本妹,最搞笑係,佢地未成為一pair前好鐘意老友捉埋我,日本妹叫埋佢好閨密4人行一齊玩,因為我同老友都有車,好多時就係佢開車,有時又到我開車大家四圍去。
人妻,台灣妹,日本閨密,我好記得小弟剛甩拖,就忽然好似個天俾機會快快發展下另一條感情線,回想起都好有趣。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-5-8 02:29 發表 查看引用來源

現代社會外在的物質係遠勝於古代。但現今城市的焦慮、壓力、精神緊張等等,應是比以前大好多。
其實都係開心既,我講而家,因為而家真係咩都方便嘛,講真,某程度我係享受壓力架,HAHA.......

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-5-11 02:53 發表 查看引用來源
我接—勁耐冇吹水。

講開以前,我記得喺外國讀書,每過1段時間就會有1團團exchange students,可以識下新朋友。
當年某一個夏天,唻咗⼀班日本學生,其中一個幾靚仔,日日行過canteen都見到佢,真係睇吓都心情靚啲。終於有日我行 ...
所以好多野我地都要知,要行動要做野就要快手,唔好愛得太遲,做都係。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-5-11 16:53 發表 查看引用來源
所以我好喜歡自慰,隨時隨地隨心就嚟,唔洗求人。不過⋯⋯有人摸下錫下瀨下插係會爽好多嘅。

最近成日有個問題,喺(overseas)酒店做愛,明知會整濕啲地方,基本上都係喺浴室激戰完,沖乾淨先返上床休息或者墊幾條毛巾喺床先,如果 ...
女生自已搞掂同男人又好唔同,我自己就好少,係接近無,因為總感覺好唔方便,但我反而想問,男人自慰,射完就抹乾淨走得,但女生自慰完,係唔係其實反而仲想插插,仲想make love架?

如果墊夠毛巾,就一定唔怕啦,但搞到一床都係水,如果係正式酒店,會check房架喎,我覺得如果有俾deposit,有機會扣囉。
阿師妹玩得咁激呀喂??HAHA.......
嗱,我會拎定浴巾同毛巾架。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-5-12 03:59 發表 查看引用來源

壓力轉化成動力~
YES,我朋友格言,有壓力有動力,其他人唔得而自己得,亦係實力既表現。

無思分享--疫情係一個分水嶺(1)

話說幾年前識左位人妻,因為大家都做運動,係屋企附近既gym room一齊操,一齊玩幾組幾組輕鬆咁上,又會出去一齊學野,慢慢相處落知道佢對自己有好感,但小弟當年已有對象,所以大家保持好朋友關係就算。咁講講佢先,點樣?索正人妻一名,老公斯文人,其實係悶蛋IT一名,鐘意電腦多過女人,人妻嫁左俾個老實人先知條友對異性同性都零興趣,但雙方家庭又好滿意,因為男老實女大方,成件事係唔係好正,童話黎講係,現實係人妻乖乖工作放工做運動又靚又好身材,呢D配套搭件無性慾既老公,其實真係唔食就好嘥,咁話說同佢做朋友後,佢講因為屋企經濟無壓力,又無小朋友,實在係悶,所以有時佢會網上識人,成班出去飲野,我就當故仔聽,因為我真係無咩野可以做。時間耐左,有日佢就自爆識左個男人,發展成SL關係,我當然有叫佢小心,但始終佢心靈空虛又索,真係好難唔會有佬埋身,分別在好佬定賤男。

咁男人角度黎講條友就行運啦,因為人妻真心思想唔複雜,完全俾條友lead住黎玩,咁我充當閨密聽下人妻既喜與憂,喜既係人妻有男人寵愛,開頭好開心,點知慢慢條友原來係窮L一名,大男人又大脾氣既廢佬,充完暖男溝到人妻上床後,就開始衰衰格,人妻一開始都好開心,可惜個男人慢慢變得剩係識同佢上床,而人妻要返工,個男人會check住人妻行蹤,又介意佢日常同異性接觸,亦介意佢放學後上堂。咁我點知?我仲有同人妻做gym時聽佢呻既,我問人妻,喂,其實個男人真心廢,自卑又無風度。點知人妻講: 佢失業,壓力大遮......... 嘩,人妻自己都用呢個藉口包庇條友,我當然唔多說話,因為我做人好簡單,妳想呻我聽妳呻,妳想要意見我亦會俾,分別在我唔會做醜人,我最唔鐘意既角色係,呻完又要俾藉口黎保護佢,所以我都補充一句,妳自己知自己做緊咩就得嘞。

日復日,疫情大家都聯絡少左,到上年,人妻搵番我,之前因為疫情,大家當然無再出去gym room夾時間玩啦,而且小弟又轉左打拳呢。今次再傾,都真係傾左好多野,人妻講個人想放空下,去下旅行,唔....... 究竟佢發生咩事呢.......... HAHA....... 我知以上內容極悶,只係純分享下。有一點可以update既係,人妻終於同條廢佬分開左,睇黎都係一件好事。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-5-13 17:37 發表 查看引用來源
自慰只係第一步,就好似前戲咁,捽完舔完下一輪就到指插,再玩陣波,慢慢就會跣咗入去。我覺得想插係必然嘅,不過又唔一定有咁囉👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻,又或者唔一定插得舒服。女仔自慰可以自己控制,速度同次數,玩到夠為指。不過都係同 ...
如果係勁噴,咁真係要小心,最怕牆都有,地都“扇”,就都幾係野,哈哈。
令我想起有隻玩法就係女既係男面前自慰,未高潮前男既都唔俾郁同插。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-5-13 17:40 發表 查看引用來源
是日同好耐冇見嘅Alex拍拖😌🥰
快約啦~佢好忙咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆