上一頁下一頁
發新話題

佳寧娜「月光城」享受地道的Thai Massage! (泰國技師/附优惠券)

收藏  |  訂閱
52  8.3k

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-8 18:50 發表 查看引用來源
真系睇吾起你尼o的L樣!
尼個帖米又系廣告,你條L樣,乜柒都系講一套做一套!
你鍾意啦! 睇吾起又點? 睇得起又點? 主題廢老最怕遇著軟皮蛇!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-9 13:27 發表 查看引用來源
你鍾意啦! 睇吾起又點? 睇得起又點? 主題廢老最怕遇著軟皮蛇!
多謝L樣回覆!
你吾回就無得睇吾起鳥!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-9 18:05 發表 查看引用來源
多謝L樣回覆!
你吾回就無得睇吾起鳥!
事但啦! 痴痴呆呆, 坐埋一枱. "管他天下千萬事, 閒來輕笑兩三聲"

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-9 13:27 發表 查看引用來源
你叫佢廢老,乜你識得哩條撚樣既咩?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-10 13:36 發表 查看引用來源

你叫佢廢老,乜你識得哩條撚樣既咩?
唯真兄, 廢老保釋中, 等上庭, 所以心情吾好. 還望你見諒.

咁老仲做曱由,求其比警察扑一棍d骨都碎啦。 哈哈。

難怪剩係識上188嘴炮,係香討一樣比人圍屌而死。

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-9 18:05 發表 查看引用來源
多謝L樣回覆!
你吾回就無得睇吾起鳥!
白卡david 都勇過你好多啦

附件

https://youtu.be/3ZMfWor_Re8

你手足呀?!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-10 15:42 發表 查看引用來源
https://youtu.be/3ZMfWor_Re8

你手足呀?!
唯真兄, 廢佬睇完條片, 比你嚇到, 連個春袋都縮埋入去.

牛尔班柒头都几可悲!一D就冒警,一D就扮愛國嫖娼L,一D就扮勾結關員,而家仲認親認戚扮相識?無相熟親朋咩?咁鳩孤獨?所以扮相識搵存在感?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆