上一頁下一頁
發新話題

佳寧娜「月光城」享受地道的Thai Massage! (泰國技師/附优惠券)

收藏  |  訂閱
52  8.3k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-10 15:34 發表 查看引用來源

白卡david 都勇過你好多啦
這個男孩子
確實不錯

回覆 11# ngtungsee 的帖子

又抄深圳湾一号哈哈。。。。。

回覆 15# KUDAFF 的帖子

樓上丫,早有過金沙灘十幾年。。。。
月光城199幾年已經糸個到開到衣家廿幾年啦。。。。。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-9 22:25 發表 查看引用來源
咁老仲做曱由,求其比警察扑一棍d骨都碎啦。 哈哈。

難怪剩係識上188嘴炮,係香討一樣比人圍屌而死。
五毛狗唔好自然自語啦,唔收水边个傻仔日日出post屌黄丝吖,好撚得閒呀,扮五毛爱国呀,你喺G版講叫G就啱,講爱国就一定水軍收錢做野。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-13 19:10 發表 查看引用來源
大家互抄, 始終有d改善.

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-13 19:10 發表 查看引用來源
資訊分享叫又抄,唔怪得呢度越來越小人分享資訊,死水咁

十二隻蟑螂去著草,齊坐上大飛出發了。路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

二十里船程轉眼到。十二塊西臉齊聲呼叫, 仆街了,仆街了!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-14 16:27 發表 查看引用來源

資訊分享叫又抄,唔怪得呢度越來越小人分享資訊,死水咁
你老母臭西!
你真系有讀寫障礙架?又冲出黎柒?
佢話你抄帖咩?!碌L!
跪低同人地認錯吧!畜牲!

尼條只會死撐既畜牲,那有可能道歉認錯呢!拭目以待如何死撑吧!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-11 20:56 發表 查看引用來源
牛尔班柒头都几可悲!一D就冒警,一D就扮愛國嫖娼L,一D就扮勾結關員,而家仲認親認戚扮相識?無相熟親朋咩?咁鳩孤獨?所以扮相識搵存在感?
唯真兄, 主題廢佬睇完條片, 比你嚇到, 連個春袋都縮埋入去.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆