上一頁下一頁
發新話題

佳寧娜「月光城」享受地道的Thai Massage! (泰國技師/附优惠券)

收藏  |  訂閱
52  8.3k

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-14 21:18 發表 查看引用來源
你老母臭西!
你真系有讀寫障礙架?又冲出黎柒?
佢話你抄帖咩?!碌L!
跪低同人地認錯吧!畜牲!
柒得過你,跪低同人地認錯你最叻,連畜牲都不如

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-9-14 21:39 發表 查看引用來源
尼條只會死撐既畜牲,那有可能道歉認錯呢!拭目以待如何死撑吧!
曱甴快死時就腳撐撐,呢啲咪係死撐囉

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-15 12:34 發表 查看引用來源
唯真兄, 主題廢佬睇完條片, 比你嚇到, 連個春袋都縮埋入去.
以我所知,曱甴係無春袋架。。。

哈哈

回覆 36# ngtungsee 的帖子

D場名抄嚟抄去啫放心哈哈。。。。

回覆 36# ngtungsee 的帖子

D場名抄嚟抄去啫放心哈哈。。。。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-15 16:16 發表 查看引用來源

以我所知,曱甴係無春袋架。。。

哈哈
主題廢老無春袋? 吾通佢有閪窿+屎忽窿?? 小心比188班大哥屌爆佢喎.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-15 20:26 發表 查看引用來源
主題廢老無春袋? 吾通佢有閪窿+屎忽窿?? 小心比188班大哥屌爆佢喎.
你小心自己爛春袋好过啦,牆頭草無好结果架。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-14 17:39 發表 查看引用來源
十二隻蟑螂去著草,齊坐上大飛出發了。路上唱歌謠快快樂樂。Sing I am on my way!

二十里船程轉眼到。十二塊西臉齊聲呼叫, 仆街了,仆街了!
呢啲咪係曱甴柒出香港,冇腦兼死蠢,柒到冇人有

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-16 12:52 發表 查看引用來源

你小心自己爛春袋好过啦,牆頭草無好结果架。
我系鍾意咁喎. 吹咩?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-17 17:06 發表 查看引用來源
我系鍾意咁喎. 吹咩?
188的曱甴而家連去香討都會比人圍屌,所以咪係哩度發洩一下囉。

係188凶鳩人,一過羅湖橋就死狗一條。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆