潮吹問題~

收藏  |  訂閱
32  2.8k

潮吹問題~

企喺度容易潮吹啲定係訓喺度容易潮吹啲呢???🤣

對方要做D 咩先會潮吹o既呢其實...?

觸及到個位就會,企同瞓差唔多.
師姐自己覺得呢?

回覆 1# 失常少女 的帖子

我覺得係企係度易潮足啲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-14 14:02 發表 查看引用來源
對方要做D 咩先會潮吹o既呢其實...?
男士大概要知道可以令女士潮吹的位置和手法 , 因為每位女士位置都有少少不同, 但唔會相差太遠
男士唔好一開始就諗住即刻用手指撩幾下就要條女噴水 , 應該先慢幔愛撫女士陰部附近或裡面 , 見女士有極度興奮同濕
手指就可以去潮吹的位置, 如果女士已進入狀態, 就可以搵到該位置有一泡野, 就係個處, 快速用指頭按壓 或 拍打 (不是卒)

女士在過程中就應該盡量放鬆, 唔可諗住幾時會噴水......

唔係一定會噴到水, 噴唔到原因好多 , 但搵到果個位置按壓, 就算噴唔到都水, 女士都會極度舒服

位置同手法, 網上面有好多介紹

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-14 13:47 發表 查看引用來源
企喺度容易潮吹啲定係訓喺度容易潮吹啲呢???🤣
對於女士係冇分別

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-14 17:18 發表 查看引用來源

對於女士係冇分別
你好勁好詳盡呀......🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-14 19:29 發表 查看引用來源
你好勁好詳盡呀......🤤🤤🤤🤤
叫你位so so 男神幫你試下

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-14 19:46 發表 查看引用來源
叫你位so so 男神幫你試下
咩so so 呀...😂😂😂我係叫佢尊登留so....到時吉死我🤣🤣🤣佢話要toilet 試吓.... 我又唔知企喺度定訓喺度容易啲..咪問吓

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-14 21:23 發表 查看引用來源
咩so so 呀...😂😂😂我係叫佢尊登留so....到時吉死我🤣🤣🤣佢話要toilet 試吓.... 我又唔知企喺度定訓喺度容易啲..咪問吓
企係度佢手指可以郁得靈活d , 但男神未試過就怕你企到脚軟

仲有叫男神唔好長時間出力撩, 如果唔係做完你妹妹有排痛

我撩sl,  難本上30秒左右就噴, 如果兩,三分鐘都噴唔到, 就要停一停再摸下其他野先

前往最後回覆