潮吹問題~

收藏  |  訂閱
32  2.8k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-14 21:23 發表 查看引用來源
咩so so 呀...😂😂😂我係叫佢尊登留so....到時吉死我🤣🤣🤣佢話要toilet 試吓.... 我又唔知企喺度定訓喺度容易啲..咪問吓
但瞓係度你個人可以放鬆d

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-14 21:56 發表 查看引用來源

但瞓係度你個人可以放鬆d
可能佢驚我做瀨尿蝦🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-14 21:51 發表 查看引用來源

企係度佢手指可以郁得靈活d , 但男神未試過就怕你企到脚軟

仲有叫男神唔好長時間出力撩, 如果唔係做完你妹妹有排痛

我撩sl,  難本上30秒左右就噴, 如果兩,三分鐘都噴唔到, 就要停一停再摸下其他野先 ...
佢係好進取撩...咗挖右挖...但佢高...我矮.我諗我企喺度比佢撩佢仲辛苦

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-14 22:04 發表 查看引用來源
可能佢驚我做瀨尿蝦🤣🤣🤣🤣🤣
可以墊毛巾

時鐘一般床單下有膠墊,
我地平時多數book 3個鐘, 走時床單已干

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-14 22:06 發表 查看引用來源
佢係好進取撩...咗挖右挖...但佢高...我矮.我諗我企喺度比佢撩佢仲辛苦
叫男神先慢慢摸下,揾到一泡野時先快速郁啦

一開始就快郁, 可能感覺唔到泡野架

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-14 22:19 發表 查看引用來源

叫男神先慢慢摸下,揾到一泡野時先快速郁啦

一開始就快郁, 可能感覺唔到泡野架
其實話啲女濕到流出黎...我又無試過...我通常都係滑潺潺嗰啲嘢喺窿入面...

.
引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-14 22:16 發表 查看引用來源

可以墊毛巾

時鐘一般床單下有膠墊,
我地平時多數book 3個鐘, 走時床單已干
而家梗係酒店...仲時鐘

回覆 16# 失常少女 的帖子

遇過特別敏感既女仔,稍微系門口磨一磨,好似水柱咁噴出來,

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-8-14 22:39 發表 查看引用來源
遇過特別敏感既女仔,稍微系門口磨一磨,好似水柱咁噴出來,
咁佢真係好勁勁

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-14 22:29 發表 查看引用來源
其實話啲女濕到流出黎...我又無試過...我通常都係滑潺潺嗰啲嘢喺窿入面...
Sl 都係勁濕的人,但都唔覺佢有流出黎,除左潮吹時

有d女士話男人中出時,會感覺到一股暖流直射子宮, sl 都話完全唔覺

前往最後回覆