老婆超級大解放的兩日一夜 2019年11月(我以前喺香港討論區貼過)#29updated

收藏  |  訂閱
30  14.1k

老婆超級大解放的兩日一夜 2019年11月(我以前喺香港討論區貼過)#29updated

由於最近香港嘅酒店價錢非常平,所以 Book咗酒店同老婆去玩,當然要book一間高層
全海景嘅酒店。

嗰日晏晝我哋去準時check-in之後
,雙方第一件事梗係同老婆沖完涼之後即刻大戰第一次啦。先講下窗外嘅環境先,真係無敵大海景,
但對面有一棟樓起緊,有好多地盤工人喺裏面

喺大戰前夕老婆問我對面會唔會有人睇到㗎,我答佢禮拜日邊度有地盤工人開工啊。老婆就即刻放心左,畀我可以打開窗簾同佢搞嘢。我要背着出邊咁樣企係落地玻璃前面
,之後我就瘋狂咁樣錫佢下面,唔使幾耐佢下面就已經水長流,之後我反轉佢要佢面向出邊,臭咁樣係落地玻璃前面係咁瘋狂屌佢,最後當然係中出佢啦。之後老婆即刻攤係張床度休息,同事我先至發現對面食緊果凍樓嘅高層有幾個地盤工人喺度做緊嘢。
之後我就同老婆講原來頭先對面地盤係有工人喺度。佢話隔咁遠佢哋要靠有得去睇啦。

跟住我哋沖完涼休息左陣,我同老婆就換衫落去行一陣
(大概晚上六點左右),跟住老婆換咗一件緊身白色T恤,下身係短裙t-back加一對魚網絲襪同高踭鞋,重點係唔着胸圍,因為老婆應承咗我嗰一晚佢要扮雞。
一入到Lift,就已經有好多男人𥄫住佢,老婆自己都知道,緊張到飛晒釘

之後我帶咗佢去一間法國餐廳度食嘢,可能係因為禮拜日嗰果一區唔會有好多人,
間餐廳都係得幾個人,
所以佢哋都唔係好察覺到我老婆嘅衣着,當然啦仲有人會發現,佢哋就係餐廳嘅職員,落order嗰陣時我見過男男侍應喺咁𥄫住
我老婆對波,我老婆都知道,所以都好怕羞咁樣得低頭玩手機,
跟住個男侍應都好好服務,不停有加水又執嘢又問啲嘢好唔好食
,但係都淨係問我老婆一個。

食完之後我哋就沿路行返去酒店,咁當然啦沿途迎面而來嘅人都會察覺到我老婆飛釘,所以回頭率係100%。返到酒店喺Lift裏面
,因為有其他人喺度,我老婆我有啲驚晒佢成個返到房度要強姦佢,我有細細聲咁樣係佢耳邊到講冇咁容易,仲有啲嘢要佢做左先
。之後我哋返咗入房,之後我叫佢扮旅客同維持原有衣着過去問對面房嘅住客
知唔知道依幾日周圍都俾人堵塞交通,聽日我哋要去機場,知唔知道除咗的士之外有冇其他交通工具可以快啲去到機場。對面係有兩個大概廿零歲嘅鬼仔住咗喺度
,我喺房入邊嘅防盜眼裏邊望到我老婆問嘅時候嗰兩個鬼仔望住老婆對波。之後老婆返入嚟房之後我問佢有咩感覺,佢冇答我只係同我講覺得個兩個鬼仔好似想食咗佢咁樣,事後我一手摸落去下面發覺佢下面濕得好緊要。之後我即刻除晒佢啲衫,用帶左黎嘅索帶將佢隻手放喺後面,之後幫佢帶埋眼罩,揼咗落張床上,之後我行去大門口開咗道門,我行左出去,之後隔咗3分鐘又開門行返入去,之後我冇出聲,之後老婆問我老公係咪你,我冇出聲,之後就直接強姦佢(當時佢跪左喺地下,上半身瞓咗落張床上面),之後差唔多射,尋晚返出嚟屌咗佢個嘴幾下,射晒入去佢個口裏面。之後除咗佢眼罩,佢吞晒我啲精之後同我講,佢真係以為我放咗其他人入嚟強姦佢。

第二朝佢換咗第二件衫同我一齊落去酒店餐廳食早餐自助餐
,今次佢着咗件灰色又帶背心,帶返個bra,下半身就淨係着一條legging(冇着底褲)。點解唔真空?因為早上實在真係太多人。之後有一個情景係佢坐喺度食嘢我出咗去攞嘢食,之後隔離枱有一個鬼佬(對面房果一個)同佢講野,我當然當冇事發生,之後上房途中我問老婆頭先係咪隔離枱個鬼佬同你講嘢,佢話係呀。我再追問老婆,個鬼佬同你講咗啲咩,老婆話個鬼佬同佢講話聽到佢琴晚叫得好大聲,又問我佢同我有咩關係。之後我老婆答佢,話我係佢嘅客。之後個鬼佬又再問佢咩價錢。我老婆答佢唔做佢生意。之後上到房,我當然唔會放過我老婆,之後我又係咁佢係個落地玻璃前面前後除咗佢條leggings,望落去發覺佢又已經濕咗,我當然即刻強姦佢啦,之後我問佢扮雞做得開唔開心,之後佢就答我一句淨係會做我嘅私家雞。

多谢楼主!文筆不錯,我都想有這樣的老婆!

ching  記得上年睇左
多謝重發.足夠j多幾次

引用:
原帖由 cmhiker 於 2020-8-14 21:37 發表 查看引用來源
ching  記得上年睇左
多謝重發.足夠j多幾次
我自己睇返都覺得硬

如果唔係自己老婆就更正

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-15 09:10 發表 查看引用來源
如果唔係自己老婆就更正
我個人唔覺得😂

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-15 09:10 發表 查看引用來源
如果唔係自己老婆就更正
我都覺得唔係😂

睇住老婆被鬼佬問價,一定好興奮.

引用:
原帖由 veryok 於 2020-8-15 22:02 發表 查看引用來源
睇住老婆被鬼佬問價,一定好興奮.
你話好興奮又唔覺得,我只係證明我老婆有一定嘅吸引力

以往會去啲兩至三天嗰啲純玩團, 有試過遇著斜邊位置酒店地盤加建中, 隔得唔遠唔近, 同高度地盤係如果有人係會睇得好清楚, 孖老虎早水早餐後, 沖完涼後諗住拉埋簾, 點知老虎話唔使拉埋想光猛啲, 有人睇到嘅話咪刺激啲, 就係咁晌過程中真係有兩個工人昅到嘢, 口爆完嗰吓佢哋仲豎起手指公俾個 LIKE 嚟..

前往最後回覆