老婆超級大解放的兩日一夜 2019年11月(我以前喺香港討論區貼過)#29updated

收藏  |  訂閱
30  14.1k

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-8-16 17:19 發表 查看引用來源
原來咁多師兄都試過。我就喜歡東南亞旅行,酒店窗枱露枱就基本野,最激就係窗口有泳池,泳池後係露天餐廳,試過晨操唔拉窗簾,晚餐時間房熄晒燈就係窗邊狗仔,激到爆 ...
其實最顛嗰一次,係華威酒店

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-8-17 05:50 發表 查看引用來源

嘩 ! 咁咪好蝕 ? 俾錢之餘仲要做埋俾佢睇...
我都曾經試過做過兩次真人騷

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-17 07:13 發表 查看引用來源

我都曾經試過做過兩次真人騷
嘩~~! 利害 !  

艾兄真係有福 ,能夠搵到志同道合嘅 couple ,一齊玩一齊分享經驗,實在好難得。

回覆 18# 艾拉傑 的帖子

冇話蝕唔蝕嘅最緊要我喜歡咁樣玩吖嘛。畀個包租公體足足俾佢睇咗成年幾兩年啦。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-8-17 09:28 發表 查看引用來源
艾兄真係有福 ,能夠搵到志同道合嘅 couple ,一齊玩一齊分享經驗,實在好難得。
冇話一唔一齊玩, 而且次數只係同遊過幾次咁大把, 由當初晌台灣裸湯識得呢位大哥, 傾落又啱 KEY, 到 PLAN 咗玩同遊同住 RESORT/VILLA 時只係兩條麻甩裸曬裸泳, 女仕們裸唔裸就自由選擇, 要啪就各自返房, 冇諗到有得玩一齊啪啪, 好似玩遊戲輸咗要罰表演啲嘢, 台灣夫人就含台灣大哥條大碌嘢我哋睇, 就係咁就放寬扑嘢條例老虎冇得有意見, 之後加埋眼罩就更好玩, 邊做邊昅住對方扑扑真係正過睇四仔, 之前放過條聲音 FILE 係一齊晌淋浴間砌自己老虎應該係至癲一次, 或者年紀大咗要啲嘢刺激吓新意, 但又唔想越界, 玩吓呢樣囉, 我呢啲相比有啲 C 兄玩法小巫而已....

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-17 09:39 發表 查看引用來源
冇話蝕唔蝕嘅最緊要我喜歡咁樣玩吖嘛。畀個包租公體足足俾佢睇咗成年幾兩年啦。
諗起以前晌天體海灘啲阿伯, 周圍去睇其他一啤啤啪啪個畫面, 自己有勃起障礙得個睇字, 不過睇真人做係冇嘢可以形容到咁正.

師兄講來聽吓
引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-17 07:12 發表 查看引用來源

其實最顛嗰一次,係華威酒店

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-8-17 12:34 發表 查看引用來源
師兄講來聽吓
應該係2018年嘅冬天,
同老婆有一個星期三同星期四特登請假,去咗長洲兩日一夜,住華威酒店,點解揀星期三星期四同埋冬天,因為就係想少人啲

由於係冬天嘅關係老婆嘅衣着唔會話特別性感
,都係着咗一條黑色少少低胸嘅連身長裙。

其實成個旅程主要都係喺酒店裏邊,我哋住嗰間房係頂層。第一晚喺酒店房裏邊搞咗兩次,兩次都係打開咗露台隻玻璃門,其實一直都唔知道隔離間房都冇人住

直至到第二朝,我哋叫咗酒店送咗兩份已經包左嘅早餐上嚟酒店房露台,個服務員送上嚟嘅時候可惜老婆仲喺洗手間,之後老婆着咗件性感低胸睡裙,真空同我食出咗去早餐,由於我哋嗰間房係單邊房,只有另一面有露台,老婆就面向另一間房嘅露台。

突然之間食食吓,老婆突然之間望住我後面定左型,之後突然之間聞到有人食煙,我就知道後面個露台有人,擰轉面望到有個男人喺露台到煲緊煙,佢即刻同我打招呼,我都說他噓寒問暖同佢傾咗兩句,佢隻眼不斷係咁𥄫我老婆,因為佢應該好清楚睇到我老婆冇着胸圍,因為我係佢嘅距離應該見到只係得一層薄紗阻住。

由於完全冇心理準備啊老婆快快脆脆食完個早餐就入返房,之後我同佢講個男人係咁睇住你,佢即刻係咁打我個頭,由於已經知道有人喺枱露台,我閂埋咗隻露台玻璃門,但係唔閂窗簾
,跟住識嘆同老婆大戰一場。如果嗰個男人有心望入嚟,都應該會睇到少少。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-8-17 11:30 發表 查看引用來源

冇話一唔一齊玩, 而且次數只係同遊過幾次咁大把, 由當初晌台灣裸湯識得呢位大哥, 傾落又啱 KEY, 到 PLAN 咗玩同遊同住 RESORT/VILLA 時只係兩條麻甩裸曬裸泳, 女仕們裸唔裸就自由選擇, 要啪就各自返房, 冇諗到有得 ...
之前一早已經plan緊想同老婆去九州混浴溫泉,雖然佢未同意,但係諗起都興奮
從此見唔到有其他夫婦可以玩3P,真心羨慕佢哋同覺得佢哋好勁

前往最後回覆