在家工作,同女友做到無晒新意?

收藏  |  訂閱
35  5.5k

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-1 17:34 發表 查看引用來源

感謝c姐,幾好提議呀!

之前其實都試過,偷偷地喺公司搞,等啲人放晒工,都仲要擔心有CCTV, 最後入左殘廁搞,係勁刺激,又要驚又要吊。

又唔敢除晒,剩係除左下半身就開波,
扶住洗手盆,望住塊鏡,真係好鬼正,
不過依家公司無咁易偷情,所 ...
哦...
公司我唔係好敢 頂多同過一d嗒得落o既人口爆

係囉,唔係話唔好係到食又係到痾咩,係自己工作地方唔係咁好開大。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 06:47 發表 查看引用來源

哦...
公司我唔係好敢 頂多同過一d嗒得落o既人口爆

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-4 17:54 發表 查看引用來源
係囉,唔係話唔好係到食又係到痾咩,係自己工作地方唔係咁好開大。

刺激感,就係要係唔應該做嘅地方做。

喺返床上做,可來新鮮,刺激感,我就係日日,次次都係床做,無晒新意思,所以先請教大家。

唔係叫你返番上床做,要刺激感都唔需要搞到去自己工作地方。
引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-9 18:10 發表 查看引用來源

喺返床上做,可來新鮮,刺激感,我就係日日,次次都係床做,無晒新意思,所以先請教大家。

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-9 18:10 發表 查看引用來源

廚房, 浴室, 梳化, 露台, 大把地方啦
我都好少o係床做, 但呢個係為o左方便o既緣故

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-10 10:00 發表 查看引用來源

廚房, 浴室, 梳化, 露台, 大把地方啦
我都好少o係床做, 但呢個係為o左方便o既緣故
我反而鍾意king size bed做. 2-3個人碌黎碌去, 玩乜野花式都無問題.

前往最後回覆