上一頁下一頁
發新話題

一直唔開關

收藏  |  訂閱
48  6.2k

好像很久沒見過 canon123 在188channel 出現

引用:
原帖由 Kit9191 於 2020-8-16 03:56 發表 查看引用來源
只有返工放工,無地方去
就係只有返工放工咁先慘,之前一到星期五放工就過去,食埋飯就去酒吧或唱k, 跟住揼骨,星期日先返嚟,差不多個個星期如是,而家星期五晚7點零已經坐係屋企等睇“愛回瓜”,8個月啦,幾時先見到希望?開下香港個啲夜總會都好吖,雖然好耐未去過,唔識路,但扔幾千蚊出嚟,總有得玩下吖,而家都唔知算係點

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-8-16 19:38 發表 查看引用來源

就係只有返工放工咁先慘,之前一到星期五放工就過去,食埋飯就去酒吧或唱k, 跟住揼骨,星期日先返嚟,差不多個個星期如是,而家星期五晚7點零已經坐係屋企等睇“愛回瓜”,8個月啦,幾時先見到希望?開下香港個啲夜總會都好吖,雖然 ...
最慘依家連正常同朋友食飯吹水嘅聚會都無埋, 真係人都癲

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-8-16 19:38 發表 查看引用來源

就係只有返工放工咁先慘,之前一到星期五放工就過去,食埋飯就去酒吧或唱k, 跟住揼骨,星期日先返嚟,差不多個個星期如是,而家星期五晚7點零已經坐係屋企等睇“愛回瓜”,8個月啦,幾時先見到希望?開下香港個啲夜總會都好吖,雖然 ...
香港d NC 唔識玩
驚要交好多錢學費

前果排試過
好失敗,唔去了

引用:
原帖由 emau1 於 2020-8-16 21:07 發表 查看引用來源
香港d NC 唔識玩
驚要交好多錢學費

前果排試過
好失敗,唔去了
有錢都冇得玩,唔知停到幾時,早排開番二個星期,日日爆棚,要排隊等房,新女又多。轉頭又唔比開,開番睇怕好多塲执笠。

引用:

大半年都系去相熟足仔&一樓一, 佢地從來無休息, 只不過關門做預約熟客

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-15 23:07 發表 查看引用來源

我都係,過去十年都係去內地玩.之前就去油尖旺桑拿玩.十年冇去油尖旺桑拿,而家都唔知變成點?
香港有得玩都係超唔抵,同大陸冇得比。
求撚其賺你錢。

引用:
原帖由 yayawu 於 2020-8-18 10:41 發表 查看引用來源

香港有得玩都係超唔抵,同大陸冇得比。
求撚其賺你錢。
同意! 服務水準普遍低水平.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-18 13:57 發表 查看引用來源
同意! 服務水準普遍低水平.
大陸ktv, much better than HK

我個同事尋日先大陸返嚟,佢話隔離都係屋企隔,搞掂啲正經事後,玩咗1星期先返,都唔知幾爽,羨慕死我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆