上一頁下一頁
發新話題

一直唔開關

收藏  |  訂閱
48  6.2k

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-8-19 11:34 發表 查看引用來源
我個同事尋日先大陸返嚟,佢話隔離都係屋企隔,搞掂啲正經事後,玩咗1星期先返,都唔知幾爽,羨慕死我
相信幾個大國已經量產緊疫苗, 不過大家都吾出聲. "正字"考慮吧.

今日只有23個本地確診+3個輸入確診.睇來確診人數開始回落,希望月尾可以落到零確診

回覆 22# ngtungsee 的帖子

有咩用?之前都成日零啦!再唔正常,好快就痴線啦

回覆 11# andy_2008 的帖子

個含家產生花柳兼含林鄭塊臭閪中毐 就死

回覆 21# hkg369 的帖子

有疫苗又點,到時又會話打大陸疫苗只可入境大陸,去歐洲要打美國疫苗,唔係唔比入境

引用:
原帖由 JL0510 於 2020-8-20 13:47 發表 查看引用來源
有疫苗又點,到時又會話打大陸疫苗只可入境大陸,去歐洲要打美國疫苗,唔係唔比入境
所以"尾各"就算有疫苗, 都先存系貨倉, 等機會做"正字籌碼"

回覆 26# hkg369 的帖子

唉…這樣只係苦左我地d小市民

引用:
原帖由 JL0510 於 2020-8-20 14:24 發表 查看引用來源
唉…這樣只係苦左我地d小市民
完全同意. 唯有自求多福, 有得屌閪就要屌.

https://orientaldaily.on.cc/cnt/ ... 0821_00176_034.html

呢啲真係官逼民反,逼人犯法😓

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-8-21 16:43 發表 查看引用來源
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200821/mobile/odn-20200821-0821_00176_034.html

呢啲真係官逼民反,逼人犯法😓
咁又唔係咁講, 你估以為拍飛虎出征, 今晚坐大飛去澳門偷跳, 另一朝早返嚟返工咁簡單咩! 依家全港都抗緊疫, 如果有人偷渡, D人有無帶病毒都無人知, 如果好似第3波咁, 野到全香港都係就大0樂, 所以一定要好好守住, 唔可以俾人唔依正規途徑入境先啱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆