上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
46  875.5k

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-4-18 11:27 發表 查看引用來源

就係呢個?
Bingo. 有無食呀?

引用:
原帖由 hkg369 於 2022-5-31 19:05 發表 查看引用來源
我好憎呢d女, 一定無下次.
我都係.

剛剛第五波後, 上海街一仔神房上了件4呎幾瘦底長髮迷你C8, 樣可以接受, 但潛建燈, 條女都享受, 真水大車大食, 抱起吊一點不花力, 得意在好似玩緊公仔咁, 近期較過癮的一次。抄了牌, 佢話弟日去佢MK附近的屋企.  

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-27 00:42 發表 查看引用來源
上海街神房有冇 telegram??
冇. 只是以前留落既V7, 不過地方聽講話最近頂左俾人, 無開了.

回覆 983# hongkonger97 的帖子

之前在MK神房一件細粒大波C8, 樣OK既. 最V7我話去左大蘭階做161. 想緊去會下佢。呢件可以試試。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-6-28 22:44 發表 查看引用來源

大蘭階系咪太子近金瘋牛扒?成日路過洗樓都系老妖多!怕怕!
2-1;4-2;9-2

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-2 00:25 發表 查看引用來源

Thanks! 等聽日落左八號波即去昅昅~!
好耐無搵過, 囡呢家野, 可以好快變形, 師兄唔好太大其望. 我之前在SSP足仔一條C9, 身形少少豐滿但不肥, 好似情婦咁, 爽, 約好再上去開大. 點知第四波後見V7相暴肥了好多, 即刻除名

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-2 18:59 發表 查看引用來源

謝謝你貼士,一落八號即飛地鐵去,見到得兩間房有燈,一間老妖有上牌,另一間已返牌可能系你講呢件,唔知系咪只做熟客…………
等我問下佢門牌幾號先.

今早咸近boot lan, 有件瘦身企. 穿得似後生,但其實唔後生. 不過多數企都肥底,少見瘦。嗰頭連埋呢件只三件算瘦。

點解企既多數都肥底

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2022-11-28 21:24 發表 查看引用來源
咸美頓街三餸飯有件住家菜著粉紅色外套無撈咪 鮑夠窄
咩時間出現? 肥底的嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆