上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
46  875.6k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-11-28 22:09 發表 查看引用來源
依條囡皮膚白冇撈未但ball有D假,西緊窄幾好diu,一直企開老觀婦淫街山頂位,話自己做開廚房有個廚房佬溝佢,後尾唔知點冇做就出黎企街 ~
以前在觀堂?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-12-15 18:50 發表 查看引用來源
呢幾件真廟街標記,應該早10年前食都唔錯!!
睇下OK, 食就免了。

回覆 1224# YuanYuan 的帖子

唔使急啦,下星期恭迎7日鮮。到時慢慢食

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-5 12:34 發表 查看引用來源
聽妙記龜婆講原來已有七日鮮進駐 !!!
下星期由少量變大量...

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-15 21:59 發表 查看引用來源
又回到 “精到用時方恨少”嘅時代,滿街七日鮮指日可待 !!!
英國國腳"碧咸" 已經係。只是主打大媽,好野偶然俾心機可能會碰到.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-25 01:54 發表 查看引用來源
冇撈味村姑請移玉步到咸記窩記新街一帶有大把新囡候駕!!!
同埋富華一帶,成個小區都係,多到呢... 女多,"遊人"自然都多,人來人往。
雖然大媽為主,但總有一兩件可食度高。

咁揚,怕好人會做野

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-3-9 00:59 發表 查看引用來源

四眼妹根本唔係後生,起碼三十。又戴住口罩唔知鼻咀係點。
行過問價開4魚,掉頭走

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-11 08:41 發表 查看引用來源

同埋而家重有新女下海做企企?多数都係大陸城中村大媽,原本可能都有新大媽下海,但比上面啲大陸佬玩到爛啦,重唔学精就係傻閪黎,時間就係金錢,佢地係揾快錢心態,師兄們要嘆可能揾錯对象,你睇下果件羊生又要中出又盛,比得兩舊買 ...
油記成區都係企企, 日日去昅下, 假以時日, 總會遇到一次半次好野. 通關到現在, 只上了兩件, 一件有少少撈味, 走肥, 估30-40碎, 但交足貨, 兩魚總算唔伏, 但亦唔會回味. 一件細細粒無咩撈味在龍蝦位兩魚落樓, 樣幾OK, 唔似大陸既雞樣, 走肥普通街邊好樣C9仔咁款, 吊落感覺不錯, 但問佢佢話應該唔會再來.

問題係真係要投資好多好多時間同腳力先食到一次.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-26 21:49 發表 查看引用來源
咸登之間1段 嘅 新街多咗件瘦底輕中,相比起窩街果段D中囡比較冇撈味,唔知有冇C 兄見到 !!!
如果係我想緊嗰件,佢來過了. AA cup,不過走肥, 樣OK可食

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-3-27 21:32 發表 查看引用來源

如果係我想緊嗰件,佢來過了. AA cup,不過走肥, 樣OK可食
今晚見有兩位後生師兄一齊行埋去,跟住好似三人一齊上樓,會唔會俾兩位師兄玩謝?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆