上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
46  875.2k

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-4-15 10:03 發表 查看引用來源

好人好快會做野...
大埔墟昨天唔見晒7日仙

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-21 20:44 發表 查看引用來源
咸街呢輪勁多野食,齋太都幾忙 !!!
食得落就極少. 今日食左年全身裙輕中,街上看OK, 除清就 "肉鬆".

出精後在迫佳近新田地有件著余加褲瘦底有第材, 呢件似可食, 但可惜剛出野,又要趕住走.

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-5-4 23:05 發表 查看引用來源
環屌中出真係制唔過,除非老年人或者絕症人士
指壓環吹奶袋都危?

都分享下... 多年前曾經玩QQ識到條女在深圳,外省去打工,在龍崗,細細粒,第一次上去見,食野行街拖手,跟住當然去時鐘。當時深圳時鐘最低消費3小時,慢慢玩。其後再上去happy 過三次,正到無倫,直頭情婦feel。相信佢想搵包養,但三次後無再搵,怕上身,佢亦有找我,可能知我是窮鬼。
另外一個深圳過來香港的企企,後生北姑樣,見到就想硬個種。在香港吊過佢兩次,抄牌,跟住上去深圳羅湖村佢單位再吊佢,不過只一次,怕佢有下文,無再搵...

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-5-7 00:58 發表 查看引用來源

食完覺得肚餓去麥記食巨無霸餐,飽溫思淫欲,去左咸記巡一下,去到申記尾見到件東北高佻令輕中,見皮膚白滑波又大身型令,開價兩魚忍唔住又上!

上樓入房有侍浴,冲好上床我先狂奶蓮,再沿住錫肚池,慢慢奶白滑長腿,再69奶西佢吹奏,奶 ...
通番関後真係精到用時方恨少!

成日行行下見到可食企即上兩魚又一餐。

神房67魚又假相真係無多餘精俾佢地,唔使食。

哈, 今日去大埔做野, 境然撞番疫前相熟既7日仙, 仲係無咩走樣, 只係比以前肥了少少, 但仍屬走肥級, 因為以前偏瘦, 而家仲好.
大戰少不免. 復常喇, 復常喇!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-5-18 15:22 發表 查看引用來源
五蟲大厦老牌賓館識途老馬唔陌生
五虫D賓館又有番貨,正呀!

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2023-6-2 00:14 發表 查看引用來源
下星期約左舊相好酒店爆房要儲下精
咁爽!Have Fun 喇!

今晚收工七點左右, 廟記上海一帶多囡到呢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆