上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
646  878.9k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-14 20:28 發表 查看引用來源

剛路經見到有三件女,一高佻淺藍裙老克boot,另兩件細粒白冷衫,見唔到後生身型極令model,可能走左?
冇理由咁快走,應該係高挑长腿個件,除咗口罩就知後生!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-15 16:57 發表 查看引用來源

跟住去左長0衫吾仔洗樓,易樓兩輕中,衫樓有六輕中,全收四魚,最正系衫扭右尾房翻版林志玲!
林寺零已玩過,太專業唔好玩,只係新型靚长腿中囡!!! 玩一次就夠!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-15 16:43 發表 查看引用來源

剛上左去,衫褸右巷思旭同易房都反牌,第一間系思義房?門口寫住收四魚半30分鐘,又分別寫住大奶妹,吹得玩得? 好失望!緣慳一面!
應該係有鐵閘,湯房前一間房,係四魚半,唔知有冇轉人,唔知呢件翻版迪麗熱巴係新彊妹還是雲南小數民族廿幾才,樣靚細波但皮膚唔算白,健康身型又有腰,試下夜D久點零拾点後再㩒下佢鐘仔,不過就算請按鐘都未必開門,佢望住電視兼睇心情。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-15 17:30 發表 查看引用來源

甘系梯口果間獨立鐵閘湯房?我見開左半閘但冇掛牌又熄燈,唔通佢等梗心情好先開工?
衫樓直入走廊右手邊只得兩間房真正有囡開工。
劏房兩間只得一間有囡,然后出番黎走廊又只得一間, 串咀熱巴就係走廊有鐵閘房!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-15 17:31 發表 查看引用來源

但成條長0系得佢最正!其他囡唔食冇損失!
易樓都有件性感白滑靚身型靚中,可惜生過仔谷過奶變晒漏氣波加大海無量gap,係無得揀之中嘅選擇!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-15 19:39 發表 查看引用來源

等左好耐都冇上牌,勁無奈!
咁可能走咗,或者未有女搬入住。
個條新彊妹都似由酒店搬過去暫做避疫情,早排個隻42才酒店雞累到D女雞飛狗走,連酒店都要做野!!!

泰泰唔要中超泰應該只有泰國良家婦女

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-18 13:38 發表 查看引用來源
報告包膠帖:
睇完上面報告長0教會上面有好嘢食,點知冇開,隔離思旭有開,開閘見輕中(其實已喺土記洗咗一段時間樓),好似唔錯開四魚半咪入去試下。點知跌錢鳥。除衫沖涼時見到對波好挺,心知不妙,摸上手真的打假波,加5草做下環保人 ...
係呀個度好幾件中超都係靚囡,真係好易中招!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-19 00:07 發表 查看引用來源

你指熱巴果層既中超囡?果日有件右巷左尾房中女撩九我幫襯!但相頭身型麻麻無落搭逃過一劫!
冇錯,右巷右邊,走入去個兩間,得左房有囡,呢件係中超。出番黎有閘個間就係熱巴, 佢係真不過細波!!!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-19 12:41 發表 查看引用來源
97兄, 你幾乎每日都搵女屌閪, 條鳩 & 銀包都好有實力. 佩服!
“97兄” 由串蕉兄弟年代開始已經大開屌介,皇天不負叫雞人,精到用時荒恨少,你唔係唔知吓嘩 !!! 仲有好多經典人物出現過都係咸妙神話,你唔係冇聽過吓嘩??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆